advert

Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets: Över 5,5 Mål

Matchcenter
22 december 2017 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PPG PAINTS Arena
21 dec 2017 at 09:27 (Uppdaterad 22 dec 2017 at 07:27) 21/12
22
0

Chans (över-under): 56-44%
Spelvärde: 114,80%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-2
bwin Spela nu hos bwin
Inatt tar vi vägarna förbi mästarna Pittsburgh och kikar närmare på deras möte med Columbus under natten mot fredag. I mina ögon känns det som att oddsen borde vara jämnare än vad dem är, men vågar inte lita på Columbus då man är back-to-back och Pens har en hög kapacitet i grunden. Inriktar mig istället på ett totalspel.

Pittsburgh är som bekant regerande mästare och är i grund och botten ett väldigt bra lag. Den här säsongen har dock inte varit lika övertygande som de två tidigare och man har väl haft problem defensivt under långa stunder. Framåt skapar man väldigt mycket, men borde ibland kunna få lite bättre utdelning. Potentialen finns dock där och i sina bästa stunder är man väldigt svårstoppade i anfallszon. Bristerna har väl egentligen tydligast setts till i egen zon. Tappen av två defensivt starka centrar har satt sina spår och dessutom har man väl Matt Murray inte varit så bra som han varit tidigare. Columbus har inte heller gått lika starkt som förra säsongen, men man är fortfarande bra. Trots att offensiven inte övertygat nåt speciellt så är man som Pittsburgh väldigt bra. Jag tycker som sagt oddsen borde vara jämnare och jag gillar att spela på Columbus när de möter Pens. De känns alltid underskattade och känns som att deras spel passar väldigt bra mot Pittsburgh. Man kommer ha bra chans inatt, men litar inte på dem med tanke på att de spelade igår. Det här är en helt öppen match där jag tror att minst ett av lagen klarar av att spruta in en del mål och jag har svårt att se att något utav lagen gör mindre än två mål.

Talar för spelet

  • Det är två i grunden offensivt skickliga lag med många spelare som kan göra det där lilla extra. Columbus är en maskin där många tar för sig och Pens likaså, men har världsstjärnor som på egen hand kan ordna segrar om de vaknar på rätt sida.
  • Pens är på hemmaplan väldigt offensiva. Man vinner de flesta matcherna där, men lämnar ibland väldigt stora luckor bakåt. Columbus trivs mot Pens och är kontringsstarka.
  • Matt Murray har varit väldigt bra under de två senaste säsongerna. Den här säsongen är han klart mer ostabil och blandar supermatcher tillsammans med en hel del bottennapp. Inget säkert kort i mina ögon.
  • Columbus har varit bra defensivt i mina ögon och har en av ligans bästa målvakter. Däremot sista tiden har man släppt in en hel del mål gentemot tidigare och kanske har man tappat lite av det där stabila och är inne i en liten sämre period.

Talar emot spelet

  • Målvakterna är i grunden väldigt bra. Bobrovsky stod inte gårdagens match och lär starta ikväll. En av ligans bästa målvakter utan tvekan. Murray är svajig den här säsongen, men klart stabilare på hemmais.

Jag tycker vi har goda chanser till att få se minst sex mål ikväll. Jag tror båda lagen gör minst två mål var och tycker vi har bra chanser till att något av lagen gör klart fler än två också. Jag testar överspelet utan att blinka här.

Lycka till!

/Heden

  • Bra livebetting
  • Många marknader
  • Lättnavigerad sajt

Kommentarer

Feedback