Reklam

Philadelphia Flyers - New York Rangers: Över 5,5 Mål

Matchcenter
23 mars 2018 at 00:00 - Hockey, USA - NHL
22 mar 2018 at 16:16 (Uppdaterad 23 mar 2018 at 02:40) 22/03
32
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 103,74%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Vi börjar närma oss en ny sporthelg, men innan vi kliver in på den så ska vi kika närmare på en av matcherna till nattens NHL. Philadelphia fortsätter att storma mot slutspel och inatt väntar ett avsågat Rangers. Standardspelet ännu en gång?

Philadelphia ligger just nu på plats fyra i Metropolitan Division och innehar jus nu den första wildcard-platsen till slutspelet. Det är dock väldigt jämnt både uppåt och nedåt så det gäller att fortsätta plocka viktiga poäng. Inatt möter dem Rangers som är en liten rival till Flyers helt klart. Det brukar vara grinigt, men faktiskt ett ganska lugnt tempo. Flyers har en tendens att dra ner på tempot en aning ibland och det är väl det som är en av de stora anledningarna varför det inte skulle gå hem ikväll. Jag tror dock att man kör på i vanlig takt framåt där man just nu är riktigt bra. Den stora anledningen till det här spelet är väl återigen New York Rangers och deras sätt att spela ishockey för tillfället. Senast mötte man ett Columbus i högform och förlorade med 3-5 tillslut. Det var ännu en match där vi klev in på överspelet och det satt som de senaste gångerna också väldigt enkelt. Rangers spelar just nu en hockey som för det mesta handlar om att anfalla och knappt tänka på det defensiva alls. Oavsett vem som står av Lundqvist eller Georgiev så får de match efter match stå på huvudet och rädda upp ett ganska tamt försvarsspel. Det är klart att det rinner igenom tillslut för de orkar inte storspela i varenda match. Det räcker oftast ändå inte till att hålla ner siffrorna. Jag tror återigen på en underhållande match målmässigt när Rangers spelar och ser inga hinder till varför jag skulle hålla tillbaka just idag.

Talar för spelet

  • Det är två offensivt skickliga lag som i grunden också är mest lämpade för att spela offensiv ishockey. Båda spelar bra i anfallszon och samtidigt har man sina svaga sidor i sin egen zon och då är det klart detta känns bra.
  • Spelet som Rangers spelar just nu är inte lämpat för att deras målvakter ska ha det lätt. Man har inget att spela för och då är det såklart lättare och roligare att tänka på det offensiva spelet än att täcka skott. Rangers målvakter har ingen lätt uppgift.
  • De har mötts två gånger den här säsongen och matcherna har slutat 5-1 och 7-4. Båda matcherna har spelats under 2018 och nu spelar man återigen inom ganska kort tid. Mer avslappnade känslor för Rangers nu och det bör verkligen inte betyda att det skulle bli mindre mål den här gången.

Talar emot spelet

  • Flyers har som sagt en tendens att dra ner på tempot väldigt hårt ibland och det kan såklart ge mindre utrymme till ett normalt sett skridskostarkt och offensivt Rangers.
  • Förutom de två matcherna den här säsongen så brukar det normalt sett vara ganska grisigt och tight mellan dessa lag. Målfattigt och ganska fysiskt historiskt sett.

Även fast historian kanske talar emot det här spelet och så måste vi helt enkelt gå på hur spelet ser ut för tillfället. Det är två lag som just nu har problem med det defensiva och då känns överspelet givet här. Över 5.5 mål testas till oddset 1.82 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback