Reklam

Phil Taylor - Raymond Van Barneveld: 1

8 april 2020 at 21:00 - Uppvisning
1 apr 2020 at 17:37 01/04
20
0
Chans (1-2): 70-30%
Spelvärde: 107,80%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Unibet Spela nu hos Unibet
De kommer inte träffas men ändå mötas. Två av dartens största legendarer ska göra upp i en match från sina egna hem.

Den kommer skötas via elektronisk darttavla den här matchen. Taylor kommer spela hemma hos sig, Van Barneveld hemma hos sig, de kommer turas om att kasta och matchen kommer vara ungefär som en riktig match. Bortsett då från avsaknaden av arenapublik, och det faktum att de båda befinner sig i sina hem.

Det handlar om att de har samma sponsor och därför har den här matchen styrts upp. Intäkterna ska gå till att hjälpa de som behöver det.

Jag tycker det finns ett helt rimligt spel här.

Van Barneveld inte längre nära eliten

Man ska veta hur dålig Van Barneveld var under sin sista säsong. Han kunde inte alls hävda sig i eliten utan förlorade mot nästan vem som helst. Detta var nyligen, han la av för bara några månader sen. Han har knappast tränat ihjäl sig sen dess och lär inte vara bättre nu.

Taylor tillhörde toppen hela vägen

Taylor är äldre, och slutade för ett par år sen, men det finns en stor skillnad. Taylor var i den absoluta världstoppen när han slutade. Han hade kunnat vinna de stora tävlingarna hela vägen in i kaklet på karriären. Han har troligen blivit lite sämre sen dess, men antagligen inte så mycket.

Van Barneveld bryr sig nog inte så mycket hur det går här. Han höll inte på slutet av karriären och även om han skulle vinna här skulle folk peka på att Taylor är en pensionär i dessa sammanhang.

Taylor känns som att han alltid vägrar förlora och han vill säkert visa att han fortfarande kan spela. Jag tror också att han är klart bättre än Van Barneveld.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback