Reklam

Petros Tsitsipas/Stefanos Tsitsipas - Jaume Antoni Munar/Cameron Norrie: 1

Matchcenter
2 juli 2021 at 15:40 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Court 18, All England Club
27 jun 2021 at 10:03 (Uppdaterad 2 jul 2021 at 17:19) 27/06
151
0
Chans (1-2): 35-65%
Spelvärde: 136,50%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Wimbledondubbel! Bäst av fem set, riktigt härligt och lite av årets höjdpunkt i dubbelsammanhang. Här ett jättefint odds från första omgången.

Han är ingen superstjärna direkt, Tsitsipas lillebror Petros Tsitsipas. Han är 20 år gammal och en högst medioker spelare som kan vinna matcher på futurenivå, men mer är det inte. Lite bättre i dubbel där han ofta vinner flera matcher på futurenivå. På den här nivån är han alldeles för dålig, men har man med sig en av världens bästa spelare, då kan det gå ändå.

De spelade ett gäng turneringar tillsammans under sommaren och det gick bättre än man kan förvänta sig. De slog ett par i den absoluta världstoppen och de pressade också ett gäng andra bra par. Kort sagt, de är inte odugliga tillsammans.

Motståndet här är inte särskilt starkt.

Munar är ingen höjdare överhuvudtaget i dubbel utan närmast svag i spelformen. Han har ingen vidare serve och har sin snabbhet och uthållighet som sin enda styrka. Just de två saker som man inte har användning av i dubbel. Stora problem med gräset också, Munar. Han är ett svagt kort i matchen.

Några problem med gräset har inte Norrie. Han är i sitt livs form och har dessutom spelat bra i dubbel under sommaren. Egentligen är han kanske ingen superspelare, varken i singel eller dubbel på den här nivån, men just nu är han bra och han tar sig fram i dubbel.

Slutsatsen blir att matchen är öppen. Motståndarna är favoriter på att lillebror Tsitsipas är så pass dålig som han är, men nästan 4 gånger pengarna är fantastiskt spelvärt. 

Högst odds på bröderna hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback