advert

Parma - Santarcangelo

22 januari 2017 at 15:30 - Lega Pro
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Har hittat ett riktigt fint spel i Lega Pro grupp B där vi har ett Parma som satsar på att gå upp i Serie B till nästa säsong, man har tagit in fina nyförvärv nu i Januari och man ser starka ut. Möter ett Santarcangelo som ligger 12 poäng bakom och som är rätt dåliga på resande fot. Parma bara vinner detta.

Parma känner vi säkert alla igen då det är ett klassiskt lag i Serie A förr i tiden. Man började sin resa tillbaka till toppfotboll genom att vinna Serie D enkelt, nu är man i Serie C som heter Lega Pro där man befinner sig i Grupp B och man gör det på 4e plats med 3 poäng upp till serieledaren Venezia. Målet är ganska tydligt, man vill ta sig upp till Serie B till nästa säsong och man har nu förstärkt en redan bra trupp ännu mer vilket bevisar på att man redan nu rustar för en trolig plats i Serie B till nästa säsong. Man har tagit in 3 ordinarie spelare från högre serier. Först målvakten Frattali från Avellino, sedan mittfältaren Scozzarella från Trapani och sen den mest rutinerade av dom alla, nämligen mittfältaren Munari från Cagliari. Den sistnämnde har bland annat över 100 matcher i Serie A och över 100 matcher i Serie B på sitt cv och lär bli ett grymt tillskott i Parmas trupp. Man avslutade höstsäsongen med en riktigt bra form på 6 raka utan förlust varav 4 segrar. Och här på hemmaplan finns det bara en sak som räknas och det är en seger här idag.

Man möter ett Santarcangelo som ligger 6 placeringar och 12 poäng bakom Parma. Och som har tagit 20 av sina 27 poäng på hemmaplan, ja ni hör ju vart man är som bäst. Det är då inte på resande fot i alla fall där man bara har 1 seger som man tog i omgång 2 mot jumbon Fano Alma, så inte så mycket att säga om där. Man avslutade visserligen höstsäsongen med 2 segrar på de 3 senaste men båda segrarna kom på hemmaplan. Och värt att påpeka att en av segrarna var återigen mot jumbon Fano Alma, men man fick slita för segern som man tog i 93e minuten med matchens enda mål. På bortaplan har man 4 förluster på de 5 senaste och det mot motstånd som är sämre än dom själva men framförallt sämre än Parma. Så enligt mina beräkningar ska man inte ha något att hämta här normalt sett. Så det som talar emot Santarcangelo är egentligen allt. Sämre form, sämre spelare, mindre motivation, bortaplan, ja you name it. Tror man får det riktigt svårt att ta poäng borta mot Parma.

Så med andra ord så tror jag ett högt motiverat Parma med några fina nyförvärv kommer visa var skåpet ska stå och lär vara det lag som till slut hittar upp i Serie B. Och på vägen så kommer ett betydligt sämre lag som Santarcangelo att besegras. Vi hittar Parma att vinna till 1.70 på William Hill vilket är taget alla dagar i veckan och jag väljer faktiskt att maxa insatsen här. Svik mig inte nu Parma!
  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback