Annons

Pablo Carreno - Tommy Paul: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
3 november 2022 at 21:45 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
3 nov 2022 at 08:16 (Uppdaterad 3 nov 2022 at 23:05) 03/11
76
+1
Chans (1-2): 62-38%
Spelvärde: 106,02%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Det här hade man kunnat läsa i gårdagens tidning så att säga. Att Paul skulle övervärderas i den här matchen.

Att slå en av tidernas största spelare på bästa sändningstid. Det får folk att studsa till så att säga. Och det gör att man kan dra nytta av det nästa dag.

Pauls vinst över Nadal igår. Ja, han vann. Krävdes det särskilt mycket? Inte direkt. Nadal såg inte ens ut att vilja spela. Det var direkt deppigt att se. Paul är en bra spelare, särskilt inomhus. Han har hittat en lite förbättrad form nu jämfört med för några veckor sen. Men jag tror man ska vara lite försiktig med värderingen av honom. Särskilt när man jämför med dagens motståndare.

Paul slog alltså Nadal igår. Carreno Busta slog Shapovalov. Jag skulle säga att Carreno Bustas vinst betyder mer. Shapovalov var inte heller som bäst, men han försökte åtminstone.

Tittar man på ranking så har Paul just nu 1400 poäng. Varreno Busta har 2400. Carreno Busta har alltså 1000 poäng mer. Inte alldeles långt ifrån dubbelt så många poäng som Paul. Det kan låta som att de är nära varandra när Paul är rankad 30 och Carreno Busta rankad 14 men det skiljer enormt mycket på tiotalet platser på den nivån. 

Inga inbördes möten så inget att gå på där men det är ganska enkelt att läsa matchen. Och det borde passa Carreno Busta. Det blir ett väldigt rakt och okomplicerat bollande där Carreno Busta kommer kunna stå och hålla emot precis som han vill göra. Jag är övertygad om att Paul kommer vara den mindre säkra av de två.

Jag tycker väldigt mycket talar för att Carreno Busta vinner matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback