Reklam

Ottawa Senators - Calgary Flames: Över 5,5 Mål

Matchcenter
10 mars 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
9 mar 2018 at 23:34 (Uppdaterad 10 mar 2018 at 07:41) 09/03
19
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Betsson Spela nu hos Betsson
Jag kommer att testa ännu ett spel från nattens NHL. Ottawa tar emot Calgary hemma där gästerna har allt att lira för och hemmalaget kan spela avslappnat. Jag tror på en sevärd match där vi kommer bjudas på många öppna målchanser.

Ottawas säsong är över och de flesta har nog riktat in sig på ett tidigt sommarlov. Däremot så verkar man inte gett upp helt utan man gör blandade resultat och visar ibland lite form. Dagens match är på hemmaplan och där brukar Ottawa vara relativt starka. Det är inte långt kvar av säsongen och det unga Ottawa vill nog ändå göra så mycket man kan för att visa fansen att man kan spela bra ishockey. De möter idag ett lag som ligger strax utanför slutspelet och Calgary kommer förmodligen sälja sig väldigt dyrt. Jag var inne på att plocka Calgary här, men Ottawa är ett litet spöklag för mig så väljer at trycka in på överspelet istället. Calgary är riktigt bra på bortaplan, ett av de bättre i ligan faktiskt. Hemmalaget kommer förmodligen vara offensiva som dem brukar och Calgary är ett kontringsstarkt lag. Det kanske inte kommer bli något super rafflande tempo, men känslan på förhand är att det kommer bli en del målchanser för hemmalaget, men samtidigt en hel del öppna lägen för Calgary. Målformen kanske inte är på topp för tillfället hos de båda lagen, men tycker ändå vi har goda chanser att knäcka dagens lina igen.

Talar för spelet

  • Ett halvt omotiverat hemmalag som förmodligen vill spela offensiv ishockey på hemmaplan mot ett bortastarkt Calgary som har allt att spela för. Det bör betyda en hel del bra målchanser och bra chans till överspel.
  • Mike Condon startar för Sens och David Rittich för Flames. I mina ögon två helt okej målvakter i NHL, men inte mer. Det är klart mer positivt att dessa vaktar kassarna än Anderson och Smith.
  • Oftast när lag som skjuter mycket och släpper till många skott mot egen kasse möter varandra så brukar det i regel bli en del mål. Det har inte varit något undantag hittills och tror inte det blir det idag heller.
  • Calgary har en liten trend och det är att när de möter lite bättre lag så spelar man gärna tight och det blir färre mål. När man möter sämre lag på pappret så öppnar man gärna upp sig och det bli mer fartfyllt.

Talar emot spelet

  • Calgary vet om att Sens går ut hårt på hemmaplan och istället fokuserar på att backa hem och spela ”safe”. Risken för att det då blir en avslagen historia är större då.

Jag tycker vi får ett ganska bra odds på överspelet här. Inbördes så har åtta av de tio senaste gått över linan och det är såklart lite positivt, även om de inte mötts speciellt ofta de senaste säsongerna. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.92 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback