Reklam

Östersund - Tranås: 1

4 mars 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
4 mar 2018 at 15:41 (Uppdaterad 4 mar 2018 at 18:15) 04/03
21
0

Playoff mot Hockeyallsvenskan

Chans (1-X-2): 56-19-25%
Spelvärde: 100,80%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Den sista playoffmatchen spelas mellan Östersund och Tranås. Igår låg magkänslan på Östersund och efter den insatsen så har jag svårt att se magkänslan ligga någon annanstans. Jag tror det blir en tuff hemresa för Tranås.

I den första matchen så var det Östersund som körde över Tranås. Igår var det tvärtom där Tranås körde över Östersund och faktiskt hade 1-0 med sig inför den andra perioden. Östersund kom dock ut som ett nytt lag i period två och det tog inte mer än drygt två minuter innan man hade satt dit kvitteringen. Resten av perioden var spel mot Tranås kassen och man kunde tillslut dra ifrån till 4-2 innan perioden var över. Man vann med 6-2 och det var inget snack om att man tog revansch från från förlustmatchen i torsdags. Östersund är ett bra lag utan tvekan och i mitt tycke så är dem favoriter idag också. Jag tycker Östersund spelat stabilt hela säsongen och på hemmaplan är man otroligt starka samtidigt som att Tranås inte är lika bra på resande fot som man är hemma. Tranås har också gjort en bra säsong och som jag skrev igår så tycker jag att de har ett riktigt bra lag. De skulle mycket väl kunna ta sig så långt som ett playoff tre om man har lite tur med studsarna, men som jag också skrev igår så måste man ibland följa magkänslan mer än man kanske följer det rätta värdet. Östersund gjorde pulvermos av Tranås igår och man har ett kraftigt övertag mentalt. Jag tror inte dagens match blir lika ojämn resultatmässigt, men man löser det här och oddset är liknande som igår.

Talar för spelet

  • Östersund har alltid varit bra på hemmaplan och det visade man även igår. Fritt inträde igår och man visade upp ett briljant spel för den stora publiken. Östersund är tuffa för alla att möta här uppe och jag tror man löser det här återigen.
  • Jag håller Östersund som ett stabilare lag helt enkelt. Jag tycker man visade nere i Tranås att man trots förlusten kanske var ett lite bättre lag. Hade man haft lite flyt med studsarna då så hade den här matchserien varit över redan igår.
  • Tranås får aldrig riktigt till det. Det känns som man försöker vartenda år, men någonstans failar det alltid känns det som. Nu känns det återigen som att man kommer att åka ut och det är lite av Tranås grej.

Talar emot spelet

  • Värdet kanske inte är det bästa med tanke på att Tranås faktiskt är ett bra lag. Jag går mycket på magkänslan här och tyvärr stämmer den inte alltid.
  • Det är en avgörande playoffmatch och det är klart det kommer att bli tight. Är det jämnt på slutet så kan det bli avvaktande där ingen vågar göra ett misstag och man kanske gärna spelar av tiden till en förlängning istället.

Jag tycker ändå att över två matcher så har Östersund varit det bättre laget. Trots Tranås styrka offensivt sett så har man bara gjort fyra mål på Östersund på dessa två matcher och det tyder väl på att ÖIK är ett starkt defensivt lag. Jag testar samma spel som igår och det blir Östersund att vinna under ordinarie tid till 1.80 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik
Feedback