advert

Örebro HK - Brynäs IF: A. Palushaj över 0,5 poäng

Matchcenter
25 november 2017 at 18:00 - Hockey, Sverige - SHL
24 nov 2017 at 12:44 (Uppdaterad 27 nov 2017 at 19:47) 24/11
28
0

Chans: 65%
Spelvärde: 113,75%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Mina kära kollega har även han ett speltips i detta möte med Brynäs som segrare. Ett väldigt bra tips och jag tar rygg.
En spelare som bär sitt lag och ska bära fram Brynäs till en ny seger är amerikanen A. Palushaj. Han är stekhet och öser in poäng.

Vad talar för:
► A. Palushaj är en av SHL's bästa forwards. Han är en erkänd poängkung och har under sin karriär ett poängsnitt på 0,68 poäng/match.
I Brynäs har han verkligen lyckats och är leder interna poängligan med sina tjugo poäng på tjugoen matcher. I totalen ligger han på en stark nionde plats. Det är ett bra facit för en spelare i ett lag som inte alls fått spelet att stämma under säsongens inledning.
► Hans egna formkurva. Den har gått spikrakt uppåt och i matchen senast mot Karlskrona svarade Palushaj för poäng i samtliga tre målen, varav ett mål och två assist.
Han har nu gjort poäng i  fyra raka matcher och under säsongen gör han nästan ett poäng per match.
►  Brynäs formkurva. Poäng i tre raka matcher, varav två segrar. Den går åt rätt håll och offensiven trummar igång allt eftersom. Palushaj är en spelare som skapar målchanser och spelar mycket i powerplay. Han kommer få sina lägen att göra mål alternativt assistera till ett.

Vad talar emot:
►  Örebro's defensiv. Den har varit sylvass på hemmaplan ända fram till mötet mot Färjestad. Då släppte laget i SEX mål. Innan dess hade det bara blivit tio insläppta mål åtta hemmamatcher. 
► Punktmarkering. Samtliga i Örebro vet att A. Palushaj är Brynäs främsta poänggörare. Budskapet från tränarna kommer vara att markera honom hårt och inte ge honom några ytor att röra sig fritt på.

A. Palushaj är en av seriens bästa spelare och en riktig slitvarg. Han ger allt i varje match och kommer kämpa för att ta sig till lägen för att få göra mål och poäng. Han är i Brynäs för att producera. En roll han vill vara i och har höga krav på sig själv.

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback