Reklam

Österrike - Uruguay: 1

Matchcenter
6 mars 2020 at 15:00 - Tennis, Davis Cup
Steiermarkhalle Schwarzlsee
5 mar 2020 at 08:23 (Uppdaterad 7 mar 2020 at 19:04) 05/03
69
0
Chans (1-2): 90-10%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,11
Units: 10/10
Hit/Miss: 3-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Turnering: Davis Cup. Underlag: Hardcourt.

1,25, det är inte årets högsta odds det här, men även om jag avskyr om att blanda ihop ordet ränta med spel så, att få en slant förräntad med 25% under en helg på ett sånt här spel, det är nog en av de bättre invsteringarna man kan göra. I min värld är korrekt odds under 1,10 här. 

Österrike kommer utan Thiem men med Novak, Ofner och Rodionov som singelspelare. Novak börjar etablera sig på atp-touren. Rodionov har varit en av de absolut bästa spelarna på challengertouren i år. Och Ofner är en ganska stadig challengerspelare. På dubbeln har Österrike världsparet Marach/Melzer.

Uruguay kommer med det lilla de har. Bröderna Cuevas är i stort sett de enda spelarna som spelar singel i landet och så har de Behar på dubbeln, en bra challengerspelare.

Lillebror Cuevas är lagmatchens överlägset sämsta spelare och han kan absolut inte spela på hardcourt. Det är nära noll procents chans att han kan vinna en match, så Österrike börjar med 2-0.

I dubbeln är Österrike jättefavoriter. Storebror Cuevas är en duktig dubbelspelare på grus och Behar håller en viss nivå, men att de skulle kunna hota ett par som Marach/Melzer, i princip uteslutet.

Österrike har alltså där två helt klara matcher och en väldigt trolig match.

Österrike favorit i alla matcher

Sen är det så att storebror Cuevas inte håller någon vidare nivå på hardcourt. Novak är storfavorit mot honom och även Rodionov ska vara klar favorit. Ofner också om han får spela.

Så, Österrike börjar med två vinster. De har en snudd på klar dubbelvinst. Och så har de en match där de är klar favorit och en match där de är favorit.

Låter det troligt att de förlorar? 

Kanske inte nej. 1,25 är ett jätteodds.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback