Reklam

Novikov-De Loore: 2

17 juni 2017 at 17:10 - Tennis, England - Loughborough
17 jun 2017 at 08:18 (Uppdaterad 17 jun 2017 at 21:05) 17/06

Novikov-De Loore

Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 160,20%
Lägsta spelbara odds: 2,78
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Ilkley. Underlag: Gräs.

Det finns en sak som stör mig absolut mest när det gäller det jag håller på med och det är att folk inte får betalt för att sitta med fantastiska spel, utan att man är beroende av resultatet, slumpen. Som här till exempel. Här kommer ni alla sitta med ett helt sanslöst värde, men som ni ser, det är bara 36% chans att det blir utbetalning, och om de 64% som det är på att den andra spelaren vinner faller in, ja då har man ju inget för det här enorma värdet.

Men det där är inget att göra åt, och i längden är det aldrig några problem. I längden vinner man alltid stort när man har värden, så det är inget att bråka om.

Oddssättaren har här enbart och stenhårt gått på att De Loore saknar rutin från spel på gräs. Han har aldrig spelat en gräsmatch på professionell nivå. Det är en viktig parameter, och det gör att Novikov är favorit här trots att De Loore är den bättre spelaren av dem, men man måste också våga se saken från ett annat håll, något oddssättaren inte gjort. 

De Loore slog förra året igenom stort på hardcourtunderlag som var extremt snabba. Snabbhetsmässigt fullt i nivå med gräset här. Sen är gräs speciellt. Det är ett speciellt sätt att röra sig och otroligt oklart hur De Loore kommer klara det men vad som är klart är att han trivs utmärkt på blixtrande snabba underlag och precis som att han idag kan ha problem kan han också vara i princip hur bra som helst, för i grunden passar det honom bra.

Otroligt bra investering det här.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback