Reklam

Novak Djokovic - Roberto Bautista Agut: (AH: -7,5 Games) 1

Matchcenter
12 juli 2019 at 14:10 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Centre Court, All England Club
10 jul 2019 at 20:58 (Uppdaterad 12 jul 2019 at 17:45) 10/07
132
0
Chance (1-X-2) including handicap: 55-0-45%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss:
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Turnering: Wimbledon. Underlag: Gräs.

Ingen missade väl kvartsfinalerna under onsdagen och missade man inte dem, då såg man hur Djokovic såg ut. Och såg man hur Djokovic såg ut, då är man inte så orolig för honom i den här matchen.

Två raka vinster för Bautista i deras inbördes möten, ja. Men det fanns anledningar. Djokovic var först totalt värdelös i Doha, sen var han inte överhuvudtaget med i skallen när de möttes i Miami.

Det finns absolut parametrar som stärker att Djokovic har lite svårt för Bautista. Bautistas spelstil med flacka men ändå säkra slag passar inte Djokovic jättebra. 

Men samtidigt, som sagt, såg man hur Djokovic såg ut mot Goffin, då tror man inte att Bautista har en chans här. Djokovic är helt enkelt alldeles för bra.

Dessutom tror jag att Djokovic kommer ta matchen på största allvar från första till sista gem. Han kommer inte vilja ge bort något, inte släppa in Bautista i matchen, inte ge honom något hopp. Han kommer vilja trycka ner honom direkt och aldrig släppa upp honom. Det luktar många gems marginal, med andra ord.

Oddset plockas hos Comeon som har högt odds på matchen och dessutom en jättefin bonus just nu på hela 500% till nya kunder. Plus en badmadrass, vilken väl kan vara användbar, om nu värmen någon gång skulle återkomma till detta land.

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback