Reklam

Norge - Sverige: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
12 juni 2022 at 18:00 - Fotboll, Europa - Nations League - UEFA Nations League B
Ullevaal    Harm Osmers
10 jun 2022 at 09:54 (Uppdaterad 12 jun 2022 at 19:54) 10/06
22
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 129,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-2
Unibet Till Unibet
Speltips med fina odds inför matchen i Nations League mellan Norge - Sverige på Ullevål stadion i Oslo. Få analys av mötet där vi ger dig högsta spelbara odds från vårat matchcenter.

Norge är ett landslag på uppgång

Norge har under många år varit ett landslag som gått dåligt, men efter Lars Lagerbäcks session i det norska landslaget har det sett allt ljusare ut. Den före detta svenska landslagstränaren basade över Norge mellan 2017-2020 och hjälpte laget upp från botten. Både under och efter Lagerbäcks tid i Norge har resultaten nämligen sett mycket bättre ut. I skrivande stund har det norska landslaget bara förlorat en match på sina 11 senaste, vilket för några år sedan var mycket ovanligt.

I inledningen av Nations League har de norska spelarna fortsatt att visa god form med två vinster på sina två första matcher, men det är kanske inte konstigt när spelare som Erling Haaland, Martin Odegaard och Sander Berge finns i laget. Det går inte att vara annat än imponerad av det spel som Norge visar upp just nu. Räkna med att Sverige får det tufft i grannlandet under söndagen.

Läs våran säsongsguide om Allsvenskan här!

Sverige har mycket att bevisa

Sverige har i stort sett alltid varit bättre och mer framgångsrikt än Norge, men förlusten hemma på Tele 2 Arena kan eventuellt vara starten på ett maktskifte. Nej, jag tror inte att det är frågan om något maktskifte efter enbart en förlust mot Norge – men Sverige har mycket att både bevisa och leva upp till i returmatchen på Ullevål Stadion i Olso.

Sverige har trots allt på pappret ett minst lika bra fotbollslag. Den enda spelaren som skulle gå rakt in i den svenska startelvan är anfallaren Erling Haaland, som nyligen skrev på för storklubben Manchester City. Om Sverige vill slippa en enorm kritikerstorm från media och fans gäller det att man vinner matchen borta i Oslo, eller åtminstone spelar oavgjort och gör en bra prestation.

För fler odds och marknader kan du besöka vårat matchcenter!

Norge fem senaste:

Sverige – Norge, 1-2

Serbien – Norge, 0-1

Norge – Armenien, 9-0

Norge – Slovakien, 2-0

Nederländerna - Norge, 0-2

Sverige fem senaste:

Sverige – Norge, 1-2

Slovenien – Sverige, 0-2

Polen – Sverige, 2-0

Sverige – Tjeckien, 1-0

Spanien – Sverige, 1-0

För alla speltips på sidan kan du klicka här!

Mitt speltips på Norge – Sverige

Det fanns många saker som det svenska landslaget kunde gjort bättre i matchen på Tele 2 Arena. Bland annat måste Sverige bli mycket mer effektiva framför mål och göra mål på sina chanser. Samtidigt borde Janne och de svenska spelarna ha lärt sig en läxa - HÅLL KOLL PÅ HAALAND. Jag tror att inget av lagen kommer att hålla igen i denna match. Det blir en ny underhållande match som innehåller många mål och mitt speltips blir att matchen slutar med över 2,5 mål.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback