Reklam

Norge - Finland

29 mars 2016 at 22:00 - Annan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll hittar vi ett nordiskt derby att spela på. Matchen kommer att vara mellan Norge och Finland, där båda lagen självklart vill vinna över sin geografiska konkurrent. I de båda lagen finns det både plus- och minussidor som är intressanta om du vill betta på matchen. Ta gärna hjälp av vårt lilla speltips för att få hjälp att bestämma dig.

Vårt speltips

Att spela en match i början av säsongen i ett nordisk klimat är något som nästan alla spelare ikväll är vana vid. Därför kommer nog inte vädret ha så mycket med slutresultatet att göra. Däremot så finns det flera andra saker som kan spela in i matchen. I det finlänska lägret så hittar vi tre skadade spelare, som därmed inte kommer att ställa upp i kvällens match. Det är Kasper Hamalainen, Jesse Joronen och Tim Vayranen. Samtliga av spelare har känningar i benen, vilket också försämrar Finlands odds att vinna matchen. Norge kommer däremot att ställa upp med en frisk trupp som självklart är sugna på att slå Finland på sin hemplan i Oslo. Vi bestämmer oss därför för att betta in en norsk seger i kvällens match.

Norge vinner matchen - Odds: 1.75

Odds från Betsafe

En svensk spelsajt som alltid ser till att erbjuda riktigt generösa odds till alla sina spelare är Betsafe. Det är en spelportal där du kan nå till hela världens matcher och kryssa i sköna odds som förhoppningsvis delar ut mycket pengar till dig. Betsafe brukar även vara generösa när det gäller att dela ut bonusar och andra erbjudanden som kan hjälpa dig i ditt spelande. Ett riktigt bra sajt för dig som vill spela på bets och odds helt enkelt!
  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel
Feedback