advert

Nor - Viking: 2

28 november 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 2
28 nov 2017 at 14:59 (Uppdaterad 28 nov 2017 at 21:56) 28/11
54
0

Hockeytvåan Västra C

Chans (1-X-2): 35-20-45%
Spelvärde: 110,25%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-6
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Den västra hockeytvåan fortsätter på tisdagskvällen och jag kommer fortsätta spela på Viking här. Idag åker man till Vålberg för match mot ett Nor som är i form. Skickligheten mellan lagen är det inte så stor skillnad på, men det är det däremot på skridskoåkningen som jag tror kommer trötta ut hemmalaget tillslut.

Nor har nu kommit igång rejält och har plockat två raka trepoängare. Mycket tack vare att man nu fått tillbaka lite folk som varit frånvarande. Idag möter man laget som ligger sist och det är Viking. Gästerna hade jag en rek på så sent som i fredags när man slog topplaget Filipstad med 4-2 så nog finns det mer att hämta från Viking utan tvekan. Nor är på pappret ett lag som tillhör bottenskiktet, men det är Viking också. Känslan här är dock att Viking kommer åka sönder Nor tillslut. Nor är rätt kända för att vara laget som inte tränar speciellt hårt och där inställningen kanske inte alltid är den bästa. I Viking är det tvärtom där inställningen nästan alltid är på topp och man ger det chansen i varje match. Defensivt är Viking riktigt bra och man jobbar utifrån deras spelarmaterial. Man har en stabil målvakt och ett försvar som ligger väldigt tätt framför egen kasse. Sedan chippar man ut och är livsfarliga med sin kontringar. Det är där jag tror det vinnande konceptet ligger. Jag tror dessutom att man kommer vara ganska så spelförande idag vilket gör att Nor återigen kommer att få utstå hårt tryck mot egen kasse och oddset är bra på Viking. Man ska inte dra för stora växlar av segrarna mot Kil och Arvika som är två av de sämre lagen i serien.

Talar för spelet

  • Viking skridskostyrka. De är snabba och mot ett Nor som har stora problem mot lag med hög fart kommer få det svettigt idag.
  • Defensiven hos gästerna är klasser bättre än motsvarande hos hemmalaget. Nor kommer få kämpa med att ta sig till bra lägen medan Viking kommer få klart fler farliga målchanser.
  • Viking har ett par riktigt bra insatser i kragen mot de tre topplagen. Uddamålsförluster mot Åmål respektive Munkfors med massvis av målchanser missade. Senast slog man välförtjänt tillbaka Filipstad som också hör till i toppen.

Talar emot spelet

  • Vikings bortafacit är inte skrämmande direkt. Noll poäng hittills på sex spelade matcher säger en del. Idag har dem dock en klart vettig chans till seger.
  • Nor har två raka segrar och är på väg uppåt med många spelare som är tillbaka i uppställningen sedan ett par matcher tillbaka.

Jämn match att vänta, men jag tror att Viking kommer få lättare riktigt bra målchanser och då också utnyttja dem på ett bra sätt. Oddsen är bra på en bortaseger här och testar raka tvåan.

Lycka till!

/Heden

  • Spel ner till div 5
  • Bra kampanjer
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback