Reklam

Nikoloz Basilashvili - Carlos Alcaraz: 1

Matchcenter
3 juni 2021 at 18:15 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 14, Stade Roland Garros
3 jun 2021 at 09:41 (Uppdaterad 3 jun 2021 at 20:11) 03/06
115
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 121,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Om det är en sak som alltid stämmer med Basilashvili så är det att han är bra på att ta chansen när den uppenbarar sig.

Så har då lottningen öppnat sig ännu en gång för Basilashvili. Rublev föll mot Struff och vägen mot åttondelsfinal ser nu väldigt överkomlig ut. I såna här lägen brukar Basilashvili snudd på automatiskt hitta toppformen och gå så långt man kan. God chans att det blir så den här gången också.

Alcaraz är en blivande toppspelare. Om man frågar mig högst troligt en blivande världsetta. Men man måste nog ta det lite lugnt ändå. Basilashvili är rankad 30 i världen. Är Alcaraz bättre än så vid snart 18 års ålder? Det är han absolut inte om man frågar mig.

Det blir ofta såhär med unga spelare. Folk spelar på deras kapacitet snarare än på verkligheten. Det gör i min värld att Basilashvili står i ett alldeles på tok för högt odds idag.

Jag kanske är defensiv här när jag ändå håller Alcaraz som favorit. Jag tycker han är riktigt bra redan, jag tycker Basilashvili pendlar otroligt mycket i nivå. Men samtidigt har man det där i bakhuvudet, Basilashvili kommer göra en bra match idag, och god möjlighet att det kommer räcka.

Högst odds på Basilashvili, givetvis hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback