Annons

Nicolas Mahut/Edouard Roger Vasselin - Karen Khachanov/Andrey Rublev: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
2 november 2022 at 15:40 - Tennis, ATP
Court 2, AccorHotels Arena
2 nov 2022 at 09:06 (Uppdaterad 2 nov 2022 at 16:57) 02/11
58
+1
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Mycket fin dubbelmatch under dagen i Paris det här och om jag får avgöra ett riktigt fint odds också.

De har fått upp farten lite grann senaste tiden, Mahut/Roger Vasselin. En titel och en finalplats i ett par småturneringar nyligen vilket är ett steg framåt då de innan detta floppade i några turneringar med tidiga uttåg. Hemmaplan här och det finns saker som talar för en vettig insats, men man måste också säga som det är. Mahut är inte den toppspelare han var för ett par år sen och innan dess under många år. Roger-Vasselin är långt ifrån Herbert som är den partner som Mahut haft sina framgångar med på senare år.

Ryssarna Khachanov och Rublev är bästa kompisar och spelar ganska mycket dubbel. De är extremt kapabla men inte stabila. Mot svagt motstånd kan de ryka mot nästan vilka som helst. Men de är kapabla. Om de får till det kan de slå riktigt starka dubbelspecialister.

De tidigare singelspelarna Mahut och Roger-Vasselin är rena dubbelspelare numera. De söker nätet så fort som möjligt. Men de har också som en styrka att de håller vettigt från baslinjen för att vara dubbelspelare. Här kommer de emellertid få ut noll och intet av den styrkan. De kommer bli totalt uppkäkade av ryssarna så fort de börjar bolla med dem.

Ryssarna är båda två kvar i singel här, men denna onsdag är de spellediga. Jag tycker vi kan räkna med en bra insats från dem och jag tror inte de överhuvudtaget känner sig underlägsna här, snarare tvärtom.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback