Reklam

Nicolas Mahut/Edouard Roger Vasselin - Jamie Murray/Bruno Soares: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
3 augusti 2022 at 21:05 - Tennis, ATP
Court 4
3 aug 2022 at 09:44 (Uppdaterad 4 aug 2022 at 21:16) 03/08
103
+1
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 121,90%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Ser man till oddsen de senaste veckorna så vill folk gräva ner Mahut. Ser man till resultaten, fortsätter det såhär så kanske det. Men kommer det göra det? Inte alls säkert.

40 år gammal nu, Mahut, och dagarna då han var världens bästa dubbelspelare är ju över. Men rankad 22:a i världen och ett hot i de stora turneringarna? Det tycker jag definitivt. Han och Roger-Vasselin, som han spelar med här, var i kvarten i Wimbledon och kunde där precis lika gärna ha slagit världsettorna Ram/Salisbury. Efter det en match spelad. Jämn förlust mot Kokkinakis/Kyrgios som vann Australian Open. Att fransmännen här värderas som om de vore värdelösa, det är ett mycket märkligt misstag skulle jag säga.

Mahut rankad 22:a i världen alltså. Här motståndare som är rankade 15:e, Murray och 32:a, Soares. Soares förresten lika gammal som Mahut, 40 år gammal. De var i tredje rundan i Wimbledon, Murray/Soares och det är väl ungefär på den nivån de håller till. De vinner matcher men de vinner inte turneringar. Tittar man på deras resultat i år är det tveksamt om de är kvar i den absoluta toppen där de var under några år. De har löpande under åren provat med andra partners och det skulle väl inte förvåna om de snart skulle göra det igen.

En spelare är ännu inte nämnd. Roger-Vasselin sladdar just nu rankingmässigt. Han är rankad 68:a i världen efter att under det senaste året haft märkligt svårt att hitta vettiga partners. Han har dock varit i toppen eller åtminstone bakom toppen i många år och han är knappast ett svagt kort i en sån här match.

För mig är det väldigt jämnt. Motståndarna känns kanske lite tryggare och stabilare och på det är de minifavoriter men som oddsen sitter just nu är valet mycket enkelt. Fransmännen måste spelas.

Fler dagens tennis speltips

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback