Reklam

New York Rangers - Columbus Blue Jackets: Över 5,5 Mål

Matchcenter
21 mars 2018 at 00:00 - Hockey, USA - NHL
20 mar 2018 at 16:47 (Uppdaterad 21 mar 2018 at 07:36) 20/03
21
0
Chans (över-under): 58-42%
Spelvärde: 108,46%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-5
Betsson Spela nu hos Betsson
Rangers tar inatt emot ett slutspelskämpande Columbus där bortalaget kommer in med gott självförtroende för nattens match. Jag är dock inne på att Rangers kan störa dem, men litar inte på att Lunkan håller tätt. Målrikt?

Rangers säsong har ju varit minst sagt upp och ner. Den senaste tiden har man skeppat iväg ett par av de mer rutinerade och ersatt med yngre för att börja om på nytt. Det unga Rangers verkar fortfarande tycka att det är kul att spela ishockey, trots att man inte har något att spela för. De yngre vill gärna visa upp sig och det gör man oftast genom att vara offensiv. Det är väl egentligen det som är grundtanken med det här spelet. Rangers presterar bra offensivt, men skiter i egen zon och stackar Lundqvist/Georgiev får stå väldigt ensamma ibland. Idag möter man ett otroligt formstarkt Columbus och en normal dag ska man inte vinna en sån här match när Columbus har allt att spela för. Jag är dock inne på att man kan störa med tanke på hemmaplan och skärpan kanske inte är på topp hos bortalaget som spelar sin tredje match på fyra dagar. Offensivt är jag inte speciellt oroad för Columbus. Man kommer skapa mängder med bra målchanser mot detta Rangers och det enda som kan hålla ner siffrorna en aning är en storspelande Lundqvist, men som det sett ut på slutet har inte ens det räckt.

Talar för spelet

  • Rangers motivation till att spela försvarsspel är verkligen inget att hänga i granen. Målvakterna i Rangers har uppemot 40 skott emot sig varenda match och det är klart det blir svårt att stå i mål.
  • Framåt har Rangers gjort det väldigt bra. Man är väldigt offensiv och bjuder på bra offensiv ishockey. Det kommer öppna för fina kontringslägen och ett böljande spel.
  • Columbus har superform. Man har vunnit åtta raka matcher där offensiven varit en stor anledning till varför man varit så pass bra. De kommer fortsätta pumpa mot ett defensivt svagt Rangers.
  • New York har en otroligt tunn backsida, vilket förmodligen också är lite anledningen varför det ser så pass kaotiskt ut i egen zon i varenda match nuförtiden.

Talar emot spelet

  • Det är två världsmålvakter. Jag tror inte att Lunkan klarar att stänga ner Columbus tillslut, men Bobrovsky däremot har varit stekhet sista tiden och kan mycket väl stänga igen med lite flyt.
  • Columbus tredje match på fyra dagar kan ge lite sega ben såklart och man kanske ibland väljer det enkla och ställa upp istället för att checka sönder.

Jag tror i vilket fall på en böljande matchbild med tanke på hur Rangers sett ut de senaste matcherna. Båda lagen har potential att göra ett par mål och därför känns överspelet väldigt bra här. Oddset är högst på marknaden på betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback