Reklam

Columbus Blue Jackets - New York Rangers

4 april 2016 at 11:16 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Rangers kan säkra slutspelsplatsen inatt

Det har gått rätt trögt för Rangers efter jul, det var många som höll laget som favoriter till att vinna ligan och därmed President Trophy för andra året i rad. Men det blev istället Washington som har gått som tåget genom hela säsongen och sopat banan med nästan allt motstånd. Nu ikväll har Rangers chansen att spika slutspelsplatsen, en vinst ställer laget på 97 poäng och sju poäng före Boston som jagar slutspelsplats. Boston som bara har tre matcher kvar att spela får hålla tummarna att Rangers fipplar till det.

Columbus ligger näst sist i den östra konferensen. Laget har plockat 70 poäng och har en målskillnad på -39. En tuff säsong för Blue Jackets men det var väl egentligen ingen som förväntade sig något storartat från klubben denna vintern. Nu gäller det att spela av de sista matcherna och hoppas på ett bra draftval.

Om nattens match

Rangers har vunnit alla tre matcher mot Columbus denna säsongen och inatt lär det bli den fjärde vinsten. Även om Lundqvist såg skakig ut förra matchen och släppte tre skott av nio tror jag inte det är något som kommer att påverka nattens match.

Blue Jackets vann sin senaste match med övertygande 5-1 mot Carolina. Stundtals såg det väldigt bra ut men de har fortfarande problem med sin defensiv, något som med all säkerhet kommer synas mot Rangers.

Inatt kommer Rangers gå ut och köra för fullt med tanke på att de vill säkra sin slutspelsplats så tidigt som möjligt. I Colombus fall är det bättre att förlora än att vinna om man tänker på draften 2016. Ett omotiverat Columbus mot ett taggat Rangers kan inte slutat på så många olika sätt.

Mitt spel

Hemmafördel för Colombus men jag tror inte det är av större betydelse då de inte spelar för någonting. Annat är det för Rangers som mer än gärna åker tillbaka till New York med två poäng och en säkrad slutspelsplats.

[bookmaker_bonus id=2]

Oddset hittar vi på Unibet idag, dom har valt att ge 2.10 gånger pengarna på en rak tvåa. En Rangersvinst är vad vi hoppas på inatt med andra ord. Jag tror matchen kommer sluta 1-4 efter två powerplaymål i de sista tio minuterna.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback