Reklam

New York Islanders - New York Rangers: Över 6,5 Mål

Matchcenter
6 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
5 apr 2018 at 17:32 (Uppdaterad 6 apr 2018 at 03:40) 05/04
37
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 103,74%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Två matcher kvar av grundserien innan NHL-slutspelet tickar igång under kommande vecka och det är dags för säsongens sista New York-derby mellan Islanders och Rangers. Kan vi ens förvänta oss något annat än böljande spel och klara målchanser?

Islanders säsong är körd sedan långt tillbaka och spelarna har nog känt av ledigheten ett bra tag nu. Nu när man inte har något speciellt att spela för så är det helt klart roligare att spela anfallshockey än vad det är att försvara sig. Titta bara på exempel deras senaste fyra där man både gjort många mål samt släppt in en hel del. Jag tror inte heller vi kan förvänta oss att laget lägger sin största vikt på försvaret idag heller. Motståndarna Rangers har vi haft ögonen på ett tag nu när det gäller överspel och vi fortsätter även idag. Att det inte satt senast berodde på en storspelade målvakt med tanke på att det i övrigt såg ut som det brukar göra när Rangers spelar för tillfället. Man är likt Islanders väldigt offensiva och struntar helt i det defensiva. Ett derby är ett derby, men idag kan det omöjligt bli en tight match med tanke på förutsättningarna. Det är som upplagt för en riktig publikfest och jag tror vi löser linan, även fast vi kliver upp ett snäpp.

Talar för spelet

  • Båda lagen har inga målvakter av världsklass. Pavelec är starter för Rangers och trots att han har 91 i räddningsprocent så håller jag inte han högt. Halak har knappt över 90 i räddningsprocent och känslan är väl att båda har gjort sitt i den här ligan.
  • Offensiv före defensiv. Ja, ingen av lagen har något att spela för och det är full fart framåt hos de flesta. Man checkar högt, tappar tredje man och bjuder på saftiga kontringar. Dessutom två väldigt skridskoskickliga lag som bör kunna utnyttja detta bra.
  • Det är ett derby och slutet på säsongen. Ingen har som sagt något att spela för. Visst vill man bjuda publiken på en bra hockeymatch.

Talar emot spelet

  • En sak talar emot och det är att målvakterna har vaknat som två väggar. Jag har svårt att se dem stå emot under en hel match med tanke på hur den förväntade matchbilden kommer att vara, men ibland så har dem sina dagar såklart.
  • Linan är ett mål högre än normalt. Så är det och vi måste alltså få ett mål till än normalt för att spelet ska sitta.

Jag tycker ändå oddsen är okej. Betsson erbjuder detta spel inklusive övertid/straffar och det hugger vi på direkt. Jag tycker att båda lagen har goda chanser att göra minst tre mål var ikväll. Testar över 6.5 mål inklusive övertid/straffar till oddset 1.82.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback