Reklam

New Jersey Devils - Carolina Hurricanes: 1

Matchcenter
28 mars 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
27 mar 2018 at 16:42 (Uppdaterad 28 mar 2018 at 03:50) 27/03
35
0
Chans (1-X-2): 55-20-25%
Spelvärde: 118,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Det återstår endast ett par omgångar av NHLs grundserie nu och New Jersey är lite förvånande på en slutspelsplats efter att ha gjort en riktigt bra säsong. Carolina har bra form, men har inget att lira för. Detta bör bli en stabil hemmavinst.

New Jersey ligger just nu på plats åtta och innehar alltså den sista slutspelsplatsen i Eastern Conference. Det är just nu en hård kamp mellan Columbus, Philadelphia, Florida och just New Jersey om två platser och såklart är varenda poäng viktig för tillfället. New Jersey ligger inne med en bra form efter att ha tagit två raka och riktigt starka segrar mot Pittsburgh respektive Tampa Bay. Nu gäller det att man inte blir bekväma och tror man är världsbäst för då kommer man förmodligen bli straffade av ett Carolina som besitter en bra form trots att man inte har något att spela för. Carolina vann igår mot Ottawa på hemmaplan med 4-1 efter att ha tryckt in sista målet i tom kasse. Man har under hela säsongen haft stora problem när det gäller målskyttet, men det känns som det lossnat en aning den senaste tiden, kanske för att man kan slappna av lite mer. Jag tror dock att gårdagens match sitter lite i benen och mot ett heltaggat hemmalag som måste vinna så kommer det bli väldigt svårt. Devils har fått vila två dagar och man bör lösa det här under ordinarie tid.

Talar för spelet

  • Framförallt motivationen till den här matchen. Ja, Canes har en ung trupp som förmodligen kommer göra sitt bästa även idag, men jag lovar att New Jersey kommer vara klart hetare på de flesta puckar. Det kommer löna sig.
  • Överskatta inte Carollinas form. Man har fyra vinster på de fem senaste matcherna, men då har man mött Ottawa två gånger, Edmonton, Arizona och Islanders. Det är alltså lag som ligger i botten och inte har något att spela för. Klart man har bra chans till seger då. Helt andra förutsättningar idag.
  • Jag räknar kallt med att Keith Kinkaid får förnyat förtroende. Han har bänkat Corey Schneider då han helt enkelt varit klart bättre än honom och dessutom besitter han en otroligt bra form.

Talar emot spelet

  • Devils har tagit två starka segrar mot två topplag där det varit två krigarinsatser. Såna insatser brukar tillslut ge ett negativt utslag på någon kommande match då man pumpat ur kroppen både fysiskt och psykiskt.
  • Carolina kan spela gladhockey, vilket kan vara lurigt i såna här matcher. Devils kommer förmodligen få en matchbild där Canes kommer kontra ganska mycket och kontringslägen brukar oftast resultera i en hel del kvalitiva målchanser.

Jag tycker dock raka ettan här är riktigt bra. Canes spelade igår och man har inget att spela för i övrigt. Devils kommer vara klart hetare och jag testar New Jersey att vinna under ordinarie tid till oddset 2.15 Unibet.

Lycka till!

/Heden            

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback