Reklam

Nashville Predators - Winnipeg Jets: Över 5,5 Mål

Matchcenter
28 april 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
Bridgestone Arena
27 apr 2018 at 17:43 (Uppdaterad 28 apr 2018 at 04:40) 27/04
30
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Lönehelg och natten bjuder på en match från NHL. Nashville och Winnipeg kliver idag in emot varandra i den här matchserien och för mig känns det vidöppet här. Jag tror på rolig matchserie där vi kan få en hel del mål.

Nashville tog sig rättvist vidare mot Colorado med 4-2 i matcher, även om jag tycker att Avs stod emot förvånansvärt bra. Preds vann ändå Presidents Trophy så det är klart man var favoriter och ska ta sig vidare. Man har ett oerhört bra lag på pappret där man besitter ligans starkaste backuppsättning tillsammans med ett helt gäng med toppspelare framåt. Forwards kanske inte är direkt några riktiga superstjärnor, men de har många av kvalitén snäppet under vilket såklart gör att man är riktigt vassa. Som väntat fick man Winnipeg som helt enkelt gjorde slarvsylta av stackars Minnesota. Man vann med 4-1 i matcher och det var väl egentligen inget snack om vilket lag som var bäst i fyra av fem matcher. Nu möts alltså två lag vars offensiver har lyst hela säsongen. De har målrika möten inbördes så detta borde bli en av de mest sevärda serierna såhär långt. Jag tror faktiskt att Winnipeg kommer att slå ut Nashville tillslut, mycket tack vare deras offensiv som har sett ruggig ut. Det känns dock väldigt öppet och idag rör jag inga matchodds, utan kommer istället att fokusera på ett målspel då förutsättningarna för att det här ska bli en sevärd matchserie känns riktigt bra.

Talar för spelet

  • Två starka offensiver. Nashville hade lite problem mot Colorado vissa stunder, men har i grunden en stark offensiv spets. Winnipeg vet vi om har sin stora styrka i offensiven och är byggt lite likt Nashville. På isen kommer det ställas många femmor som har en bra förmåga att producera.
  • Historiken mellan dessa lag talar såklart för ett överspel. Tittar man bara på säsongens fem matcher hittills så har de slutat 5-4, 3-1, 5-6, 4-6 och 5-3. Endast en match under linan medans de andra har slutat med som minst åtta mål.

Talar emot spelet

  • Det är slutspel och blir garanerat lite tightare framför målen. Båda lagen kommer offra sig lite mer än i grundserien och det blir i regel lite mindre mål i ett playoff. Dessutom första matchen vilket gör att det kan bli lite avvaktande till en början.
  • Två riktigt bra målvakter brukar i regel också vara varför det ibland inte går som man tänkt sig. Pekka Rinne är en av de bästa i världen och Connor Hellebuyck har spelat otroligt stabilt hela säsongen. Dessutom har han just nu två raka nollor.

Med tanke på historiken mellan dessa lag så borde vi ha bra chanser till att klara åtminstone sex mål. Så länge inte målvakterna har valt att stå på huvudet helt så bör det vara lugnt. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.92 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback