Reklam

Nashville Predators - Anaheim Ducks

26 april 2016 at 04:00 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Anaheim går för fjärde raka vinsten

Det har varit en annorlunda matchserie där Nashville tidigt kopplade grepp och gick upp till en 2-0 ledning i matcher. Men sedan vaknade Ducks till och målvakten Fredrik Andersen höll tätt. Han har efter tre spelade matcher en räddningsprocent på 96.6 och snittar 1 insläppt mål per match. En stor bidragande faktor till de tre vinsterna.

Nashville har svårt att ta sig in på kassen och skapa farliga målchanser. Det tack vare Ducksförsvaret som varit snudd på lysande de tre senaste matcherna. Man ser tydligt hur tungt det börjar bli för Nashville med tanke på hur tunga och jobbiga Ducks är att möta.

Poängbäst i Nashville är lite otippat powerforwarden Colin Wilson som har gjort fyra poäng på fem matcher. James Neal, Mike Ribeiro och Filip Forsberg har gjort fem poäng tillsammans, vilket helt klart är underkänt. För att de ska ha en chans mot Ducks måste dessa spelare gå in och visa vägen.

Jämför man med Anaheim så är poängproduktionen betydligt jämnare fördelad. Inte helt otippat att kaptenen Ryan Getzlaf är den som gjort flest poäng tätt följd av Jakob Silfverberg, Sami Vatanen och Andrew Cogliano. De har med andra ord flera spelare som går in och producerar.

Om matchen ikväll

Ducks har kraftigt momentum och kommer med all säkerhet spela vidare lika självsäkert som de gjort under de senaste tre matcherna. Så länge de ställer Fredrik Andersen i kassen har jag svårt att se hur Nasvhille ska ta sig förbi försvaret och sedan honom. Jag trodde på förhand att detta skulle bli en 4-0 seger till Ducks, men de har krigat på bra och hur matchserien än slutar inatt kan de vara nöjda med sin insats.

[bookmaker_bonus id=1]

Jag har spelat på att Anaheim vinner matchen och därmed avancerar till kvartsfinal mot San José Sharks. Nattens odds hittar vi på bet365 och där får vi 2.50 gånger pengarna på en rak tvåa, alltså Ducksvinst. Får Anaheim in ett tidigt mål tror jag det blir svårt för Nashville att återhämta sig och det är lätt att målen rinner iväg. Speciellt i och med att Pekka Rinne i Nasvhillekassen inte har briljerat direkt. Hur som helst kommer det med all säkerhet att bli en spännande match.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback