Reklam
21 december 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
21 dec 2017 at 00:49 (Uppdaterad 21 dec 2017 at 21:32) 21/12
57
0
Chans (1-X-2): 30-20-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
Betway Spela nu hos Betway
Mora kliver in i handlingarna igen efter ett långt uppehåll. Laget möter ett HV 71 som kommer från en seger senast och har en match i ryggen sedan uppehållet.
Något jag ser blir en rejäl fördel och att dessutom spelartruppen hos smålänningarna ser nästintill skadefri ut. Bortasegern lockar!

Vad talar för:
► HV 71 har en match i benen efter ett drygt elva dagars långt uppehåll. Laget spelade bra och såg väldigt heta ut när Luleå besegrades med 3-2 på hemmaplan.
Mora har vilat sedan den 10 december och nu är det sista omgången innan julen står för dörren. Det blir svårt för dalmasarna att tagga igång för en match för att sedan få ett knappt veckolångt uppehåll igen.
► Det skiljer tretton poäng mellan lagen. Tolvan mot sjuan. Det är ingen slump att det skiljer så mycket poäng mellan lagen. Mora är nykomlingar och kommer få slita rejält för att kunna undvika ett negativt kval. HV 71 har ett SM-guld att försvara och spelet ser väldigt bra ut i vissa matcher.
► Hemmaplansfördel är inget att orda om. Mora har vunnit sex av elva hemmamatcher. Överlag är inte Jalas Arena något som skrämmer slag på motståndarna och HV 71 har en skopa revanschlust efter bottennappet när laget gästade tidigare under säsongen.
► HV 71 är bra på bortaplan. Åtta segrar på femton bortamatcher och seriens tredje bästa bortalag. Formen på bortaplan är god med en seger i bagaget och fyra vinster på lagets sex senaste.

Vad talar emot:
► Mora är luriga att möta. Laget spelar med en väldigt strukturerad och försiktig inställning. Håller målvaktsspelet och försvarsspelet är laget riktigt svåra att få håll på.
Jobbiga skador i HV 71. L. Söderström, K. Beglund. P. Engvall och A. Ytterell saknas samtliga. 
► Mora kommer trots ett långt uppehåll vara rejält spelsugna och finns orken där kommer allt göras för att ta med sig poäng. HV 71 får inte alls underskatta sina motståndare trots att förra mötet slutade med en rejäl överkörning. 5-0 i Kinnarps Arena till HV 71.

Ett möte mellan toppen mot botten. HV 71 är i något matchtempo efter ett långt uppehåll och Mora är det inte.
HV 71 hittade melodin att nöta ner Mora i förra mötet lagen emellan och vann med komfortabla 5-0. Det gäller för smålänningarna att behålla disciplinen och inte underskatta sina motståndare. Samt att laget tar tillvara på hemmalagets usla boxplay som är sämst i serien.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback