Reklam

Montreal Canadiens - Washington Capitals: 2

Matchcenter
21 september 2018 at 01:00 - Hockey, Friendlies
Centre Videotron
20 sep 2018 at 14:20 (Uppdaterad 21 sep 2018 at 03:38) 20/09
67
0
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 110,20%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-2
Interwetten Spela nu hos Interwetten
NHL och dess preseason är i full gång nu. Natten emot fredag så spelar Montreal i Quebec mot Stanley Cup-mästarna Washington. I mitt tycke så är det klart att Caps är det bättre laget och förhoppningsvis kan de skaka av sig sommaren och vinna.

Preseason brukar normalt sett vara en guldgruva då man ofta får tillgång till information som inte är känt när oddsen släpps. Det gäller att vara redo innan sänkningarna drar igång och jag hoppas kunna vara ute i god tid här samtidigt som vi har lite ”tur” med Capitals lineup. I vilket fall så är Montreal enligt mig inget vidare lag i NHL och man hade det väldigt tufft under förra säsongen. Man saknar lite spetskompetens jämfört de andra lagen och kanske också därför man har det lite svårare. Till nattens match så har man ett gäng spelare som inte kommer delta. Ett par gubbar som är ordinarie och säkra på sin plats kommer att spela, men mestadels lite mer orutinerade. Caps har inte gått ut med någon officiell lineup i skrivande stund, men jag räknar med en betydligt starkare uppställning än vad man hade senast.  

Montreal
Målvakter: Lindgren, McNiven
Backar: Valiev, Schlemko, Després, Sklenicka, Ouellet, Moravcik, Fleury
Forwards: Gallagher, Vejdemot, Danault, De La Rose, Chaput, Hudon, Lehkonen, Peca, Alain, Bitten, Tatar

Som ni ser saknar de en drös med viktiga spelare, framförallt kanske på backsidan. Framåt har de ett par killar, men det kommer vara en klart sämre uppställning än vad Caps kommer att ha. Washington har åtminstone bekräftat att deras topline med Alex Ovechkin, Evgeny Kuznetsov och Tom Wilson kommer att gör sin första första match för säsongen. Bra eller dåligt kommer att visa sig, men det är i alla fall mer spetskompetens offfensivt än vad Habs har.

Med tanke på att Caps hade en ”tunn” trupp senast så räknar jag med en klar förbättring truppmässigt till denna match. Habs har en orutinerad lineup och bör få det svårt. Jag testar Washington inklusive övertid/straffar till oddset 1.90 hos interwetten.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback