Reklam

Minnesota Wild - Winnipeg Jets: 1

Matchcenter
16 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Xcel Energy Center
15 apr 2018 at 13:16 (Uppdaterad 16 apr 2018 at 03:53) 15/04
35
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Winnipeg har varit överlägsna i två matcher nu mot Minnesota och leder välförtjänt med 2-0. Nu reser man till just Minnesota och känslan här är att det är lite av sista chansen för dem om man ska ta sig någon vart i det här slutspelet.

Winnipeg vann match ett med 3-2 efter att ha vänt i sista perioden. Visst, man hade lite flyt och studsade med dem, men samtidigt också helt rättvist. I den förra matchen var det spel mot ett mål i princip och Minnesota kom knappt ur zonen vissa stunder. Det tyder väl lite på hur bra faktiskt Winnipeg kan vara, men samtidigt också hur bra dem är på hemmaplan med en fantastisk publik bakom sig. Jets är betydligt mera sårbara på resande fot. Minnesota ar två jobbiga matcher bakom sig, men har inriktat sig på försvar för det mesta och gjort det väldigt bra, även om man varit hårt tillbakatryckta. Idag kommer det garanterat bli en helt annan matchbild där Minnesota kommer vara lite mer spelförande och då kommer man också klart bli giftigare framåt. Jag trodde innan matchserien att Minnesota skulle ha en rimlig chans att gå vidare, och även om den chansen har minskat drastiskt så finns den fortfarande där. Man måste vinna idag och med tanke på hur bra Minnesota kan vara på hemmaplan ibland så tror jag man tar chansen direkt och reducerar matchserien.

Talar för spelet

  • Hemmaplan. Alla vet om att hemmaplan är en stor fördel, framförallt i slutspelen. Minnesota är också ett tydligt bra hemmalag och klart sämre borta. Detsamma gäller Winnipeg som var seriens bästa hemmalag och lyftes av sina fans. Nu på resande fot mot ett desperat hemmalag.
  • Just precis det sista i ovanstående punkt, ett desperat hemmalag. Minnesota vet förmodligen om lite att det här är deras sista chans att lösa den här uppgiften. Winnipeg kommer förmodligen slappna av lite mer än i de två första matcherna och man måste vara med från start mot ett heltaggat hemmalag.

Talar emot spelet

  • Winnipegs bredd och offensiva kraft. Man har mängde med offensiva vapen som är vassa. Minnesota får inte släppa på deras tighta defensiv bara för att man har hemmaplan för då smäller det i baken istället.
  • De två första matcherna har det varit klar fördel för Winnipeg i spelmässigt. Hur ser spelet ut idag och är Winnipeg så mycket bättre än Minnesota? Jag har svårt att tro det, men man vet aldrig.

Jag trodde aldrig att Winnipeg skulle vara såhär överlägsna innan matchserien startade om jag ska vara ärligt. Här är det dock andra förutsättningar och när Minnesota står som underdogs på sin egen hemmaplan så måste jag såklart slå till. Jag spelar ett desperat Minnesota inklusive övertid/straffar till oddset 2.00 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback