Reklam

Minnesota Wild - Washington Capitals: 2

Matchcenter
14 november 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
Xcel Energy Center
13 nov 2018 at 22:57 (Uppdaterad 14 nov 2018 at 04:47) 13/11
40
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 115,20%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-5
Bethard Spela nu hos Bethard
Minnesota kommer idag hem till hemstaden efter en lång bortatrip. Man går stå som värd för regerande mästarna Washington och jag anser att oddset är alldeles för högt på gästerna här.

Minnesota har spelat upp sig riktigt rejält efter att ha haft en ganska trevande start. Nu är man ett av de stabilaste lagen i hela ligan och senast avfärdades St Louis tack vare ett bra försvars- samt målvaktsspel. Idag är man återigen hemma i Minnesota efter att ha varit ute på resande fot en ganska lång tid. Det är klart det är skönt för spelarna att äntligen få spela hemma igen, men det kan också ha sina bakslag. Washington har som väntat öppnat säsongen på ett ganska ojämnt sett. Man blixtrar till i vissa matcher samtidigt som att man också gör ett par riktiga plattmatcher. Det är väl det som kommer efter en tuff sommar med förmodligen en hel del festande hos många av spelarna. I vilket fall så är det ingen snack om att laget är bra i grunden och att oddset är alldeles för högt för att inte testas.

Talar för spelet

  • Efter en lång tids matchande på resande fot och nu hem till Minnesota och föra spelet igen. Det kan bli en tuff omställning från att gå ifrån ett mer disciplinerat spel till att kanske vara lite mer offensiva och öppna upp sig.
  • Jag tror också det gynnar Washington att spela på bortaplan. Man kan fokusera mer på det defensiva som varit ett problem under säsongen och på så vis också minska antalet insläppta mål. Offensivt brukar det lösa sig ändå.
  • På pappret är Caps ett av ligans bästa lag utan tvekan. Vill man och har inställningen så leker man med många lag i NHL.

Talar emot spelet

  • Devan Dubnyk är en otroligt bra målvakt och en stabil sista utpost för Minnesota. Washington väljer att starta Copley som fortafarande är orutinerad och inte heller har speciellt bra räddningsprocent. 
  • I grund och botten är Minnesota ett av de bästa lagen på hemmaplan i hela ligan.

Oddset är riktigt bra. Det är trots allt ett av de bästa lagen i ligan och Caps har dessutom en stark historik mot Minnesota. Jag testar Washington att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.40 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback