advert

Minnesota Wild - Vegas Golden Knights: Over 5,5

Matchcenter
1 december 2017 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
Xcel Energy Center
30 nov 2017 at 13:08 (Uppdaterad 1 dec 2017 at 06:55) 30/11
8
0

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Helgen närmar sig, men innan det ska vi kika närmare på några NHL-matcher. Vegas fina trend bröts senast när man förlorade hemma mot Dallas med 0-3. Spelmässigt en av de sämre insatserna på en tid och det borde betyda att man är revanschsugna. En av ligan bästa offensiver mot ett lag som varit inblandade i matcher med mycket mål den här säsongen. Vi kliver in på överspelet.

Vi spelade på Vegas i den senaste matchen, men man gjorde sitt första riktiga magplask på många matcher. Energin var inte riktigt där som den brukade och ett par snabba mål från Radek Faksas klubba i Dallas tog helt enkelt död på Vegas den kvällen. Normalt sett har man varit ett stort offensivt hot i de flesta matcherna den här säsongen. Man skapar mycket lägen och gör också mycket mål, vilket är en stor förklaring varför man just för tillfället är ett topplag. På bortaplan är dock klart svagare än hemma och framförallt så är det väl det defensiva som varit den största skillnaden. Mål gör man på resande fot också verkar det som, men på resande fot har man släppt in klart fler mål. Jag tror inte man gör noll eller få mål två matcher i rad för så pass bra har man visat sig vara. Minnesota har varit väldigt blandade hittills. Framåt skapar man lägen, man gör mål, men den stora skillnaden den här säsongen är att man släpper in betydligt fler. Nu har man fått tänka igenom de senaste matcherna i ett par dagar, men man har ändå släppt in 13 mål på de två senaste. Det säger lite om var ”stabila” Minnesota står just för tillfället. Wild spelar med en hög fart och det gör även Vegas. Det kommer bli många turnovers som kan resultera i en hel del mål helt enkelt.

Talar för spelet

  • Det är två offensivt skickliga lag där framförallt Vegas har visat att man är livsfarliga i nästintill varje match. Man jobbar stenhårt för varandra och det spelar ingen roll vilken kedja som är på isen. Alla hotar, vilket jag tror är den stora faktorn till deras framgång.
  • Minnesota har inte skrämt någon med deras defensiv som man gjort tidigare. Man verkar inte riktigt hittat hem i försvarszon ännu och det känns som att något är fel. Inställningsfråga?
  • Det faktum att Vegas spelar på bortaplan är en fördel. Man gör mycket mål såväl på hemma- som bortaplan, men på resande fot släpper man in betydligt fler mål. Vad det beror på är svårt att säga, men mycket är självklart pågrund av att man inte har samma stöd från publiken.
  • Målvaktsfrågan i Vegas. Jag har aldrig gillat deras målvakter om man tittar på deras namn. Varken Subban eller Lagace är några supermålvakter på den här nivån och Wilds bör kunna nätet flera gånger.

Talar emot spelet

  • Minnesota lär ha fått sig en avhyvling efter de två senaste insatserna och normalt sett så brukar man fokusera ännu lite mer då matchen efter. Nu är ett sådant läge och kanske så att man prioriterar det defensiva ännu mer nu.
  • Vegas åkte på pumpen senast och kanske är det även så att man nu inte rider på den berömda vågen längre?

Jag tycker i vilket fall vi har goda chanser att klara dagens överspelslina med tanke på att jag tror båda lagen har goda möjligheter att vinna och göra många mål i matchen. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.80.

Lycka till!

/Heden

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback