Reklam

Mikael Ymer - Adrian Mannarino: 2

Matchcenter
3 maj 2019 at 11:55 - Tennis, Challenger
3 maj 2019 at 00:00 (Uppdaterad 3 maj 2019 at 13:56) 03/05
81
+1

Challenger Bordeaux, underlag: Grus

Chans (1-2): 30-70%
Spelvärde: 147,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Han kommer och går den där breakchansen oavsett motstånd när Mikael eller Elias Ymer spelar

Båda bröderna är lika duktiga på att erbjuda breakchanser till sina motståndare, dem erbjuder tonvis av breakchanser båda två. Under torsdagen var Mikael igång igen och inget undantag denna gång, Julian Lenz fick ett tjog chanser att bryta serve men gjorde det bara en gång på grund av den mängd misstag han själv gjorde.

Jag förstår inte hur man kan sätta Mikael som favorit mot Adrian Mannarino. Har det med underlaget att göra eller vadå?

Något är fel med dem som satt oddset här hursomhelst för Mannarino ska vara favorit här även om underlaget är grus. Det kanske blir så att Mikael vinner men jag har svårt att se det mot en topp 100 spelare som Mannarino som kommer vara skoningslös mot Micke när han gör sina misstag. Mannarino kommer få breakchanser, var så säker och sedan tror jag inte Mikael får det enkelt att bryta serve. Han kunde inte bryta serve mer än 3 gånger mot Lenz när han kunde brutit 4-5 gånger och samtidigt kunde han tappat serve mer än 1 gång.

Det känns som att Micke tappade serve mer än 1 gång med tanke på att han räddade över 12 breakbollar. Men det håller inte mot en spelare som Mannarino. Det ska inte göra det och gjorde inte det mot en annan närapå topp 100 spelare förra veckan vid namn Max Marterer.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback