Reklam

Michael White - Mark Davis: 1

3 december 2019 at 20:00 - Snooker, Ranking Events
3 dec 2019 at 18:35 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 03/12
7
0
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Hoppas ni ryggade när Michael White kastade ut Mark Williams med dunder och brak här om dagen. Ny chans nu och även om magkänslan inte är riktigt lika god måste han ses med bättre segermöjlighet än så här mot Mark Davis.

Fem gånger pengarna lite drygt, det gav han senast, Michael White. Mycket av det som gäller här kan läsas in från det speltipset, men i korta drag kan det sammanfattas i att oddssättarna har "den gamla" White i sina matematiska snurror.

Mark Williams hade inte sin bästa dag mot Michael White senast, men vi ska ändå inte ta något ifrån den yngre av walesarna. White har alltid varit en stor talang, men inte haft huvudet med sig. Det är nästan så att han gråter i intervjuer nu av lättnad. Hjärnspökena är på väg bort.

Här tycker jag det ska vara helt öppet mot Mark Davis. Den snart 50-årige engelsmannen har tagit sig vidare mot två yngre kineser, segrar 6-4 och 6-5. Spelet har varit bra, men absolut inte något över det vanliga.

Michael White är den som imponerat av dem två och måste jag välja en favorit i matchen blir det han. Visst kan det bli en reaktion efter den fina skalpen i andra omgången, att White faller ihop totalt och förlorar 2-6, men att ändå få hela 2.40 i odds hos Bethard är taget. Bra värde.

Spelet är Michael White att vinna matchen.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback