Reklam

Michael White - Fergal O'Brien: 2

28 november 2019 at 15:30 - Snooker, Ranking Events
24 nov 2019 at 10:42 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 24/11
18
0
Chans (1-2): 25-75%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Fergal O'Brien är en av tourens långsammaste spelare och det passar Michael White oerhört dåligt. Jag vet inte hur nära sjukhuset ligger arenan, men arrangörerna kan behöva förbereda en brits på mentalavdelningen för säkerhets skull.

Spelarna har möts tre gånger tidigare och Fergal O'Brien har föga förvånande tagit hem alla tre. Nu var det dock fyra år sedan sist de delade bord, men å andra sidan har karriären inte direkt gått spikrakt uppåt för Michael White under dessa år.

Han spåddes en klart duglig framtid, White. Men någonting hände och varje gång jag tittar till statistiken känns det som att han ligger i botten både vad gäller break building och pot success. Han vann en match i juni, men därefter har det varit noll och intet i segerkolumnen.

Med fem raka respass ställs han nu mot Fergal O'Brien, en minst sagt klurig herre som nog är mest känd för att spela de allra långsammaste matcherna, var han än är.

För en och en halv vecka sedan spelades den senaste proffsturneringen och O'Brien visade god form. Han vann två matcher och hade chans att kroka även Barry Hawkins, men fick vika ned sig förlust 2-4.

Sedan oktober har han sex segrar och tre förluster. Och efter den här matchen kommer det vara en sjua i segerkolumnen, allt annat vore faktiskt en praktskräll. Handikappspelet är absolut intressant, men O'Brien brukar med sin spelstil ha svårt att "springa ifrån" och jag nöjer mig med raka segern till högre insats.

Spelet är Fergal O'Brien att vinna matchen. 

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback