Reklam

Michael Mmoh - Aleksandar Kovacevic: Kovacevic +5 gem

Matchcenter
8 november 2019 at 21:10 - Tennis, Challenger
8 nov 2019 at 07:50 (Uppdaterad 9 nov 2019 at 07:00) 08/11
91
0
Chans: 65%
Spelvärde: 118,30%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 10/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Turnering: Challenger Knoxville. Underlag: Hardcourt.

Det är rätt tydligt att folk ännu inte har koll på Kovacevic. Oddsen blir därefter, och det är bara att dra nytta så länge det varar.

Han slog Klahn i förrgår och Bangoura igår, Kovacevic. Klahn är en riktigt bra spelare på den här nivån, Bangoura är det inte, men segern över Bangoura bekräftar ändå att det inte var någon enskild slump att han slog Klahn. Han är en bra spelare, Kovacevic. Han har ännu inte mycket till ranking då han knappt spelat professionellt men tittar man på det lilla han spelat är det också tydligt, han är en riktigt bra spelare som kommer klättra snabbt när han väl börjar spela professionellt.

Mmoh har haft ett bedrövligt år. Han är fortfarande en bra spelare givetvis, men han är mil ifrån nivån som tog honom till atp-touren för något år sen. Jag tror någonstans att han vinner och att det tar stopp för Kovacevic här, men sett till Kovacevic matcher senaste dagarna är det ren idioti att utgå från att han ska bli överkörd här.

Oddset på +5 gem finns endast hos Coolbet. Klicka här för att starta ett konto där genom oss på Betting.se och få en bonus på 100%.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback