Reklam

Matthew Stevens - Ryan Day: 1

30 november 2019 at 14:00 - Snooker, Ranking Events
30 nov 2019 at 11:38 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 30/11
5
0
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Oddset har börjat sjunka på Matthew Stevens mot Ryan Day hos vissa spelbolag och jag hoppar på det tåget med gott mod. Stevens ska vara den jämnare i det här lite längre formatet, där Day inte imponerat de senaste säsongerna.

Ryan Day är en specialist på korta matcher. Ta Champions League till exempel, där matcherna spelas i först till 3 frames. Han kan slå vem som helst.

För två säsonger sedan lyckades Day ta med sig det fina ligaspelet även till rankingtävlingarna, vilket resulterade i ett par turneringssegrar. Den senaste säsongen har det dock varit kämpigt och han har verkligen blandat och gett.

Motståndet för Day i den här matchen är landsmannen Matthew Stevens, en spelare som till skillnad från oddsfavoriten trivs väldigt bra över längre matcher. Visst, han börjar bli till åren och blev aldrig riktigt så bra som John Higgins, Mark Williams och Ronnie O'Sullivan, men han är fortfarande tillräckligt vass för att ta stora skalper.

Ryan Day har de högre topparna, men Matthew Stevens är den jämnare av de två. Spelarna har möts nio gånger och Stevens leder 5-4.

Jag väljer jämnhet över maxkapacitet idag, då utgångstipset är en nära nog helt jämn tillställning. Ska vi säga 6-5 till Stevens?

Spelet är Matthew Stevens att vinna matchen.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback