Reklam

Matteo Berrettini - Gael Monfils: 1

Matchcenter
4 september 2019 at 20:20 - Tennis, USA - Grand Slam |
Arthur Ashe Stadium
4 sep 2019 at 10:49 (Uppdaterad 5 sep 2019 at 00:19) 04/09
205
+1
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 121,90%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: US Open. Underlag: Hardcourt.

Såg folk matchen mellan Berrettini och Rublev senast? Om ja så, kan jag inte förstå att man väljer att spela Monfils till de odds som finns på honom just nu. För visst, han vann också i raka set, och ännu mycket enklare, men det var lite skillnad i motstånd om man säger så.

Nivån på matchen mellan Berrettini och Rublev var vansinnigt hög. Rublev var inte på något sätt dålig, men Berrettini gav honom verkligen aldrig chansen att göra någonting. Otrolig längd, otroligt tryck, otroligt servande, otroligt fokus, det var den bästa matchen jag sett Berrettini spela och den nivå han höll räcker hur bra som helst för att vara topp-10 i världen där han snart antagligen kommer landa. 

Hur blir det här då? Ja, Berrettini är overkligt noggrann och missar ingenting i onödan. Monfils vill helst av allt att hans motståndare ska attackera honom lite för hårt och slå bort sig. Den fällan kommer inte Berrettini gå i och jag tror att Monfils kan komma att bli rätt frustrerad här. 

Jag kanske är för försiktig. Kanske är Berrettini helt enkelt favorit här på att han var så vansinnigt bra senast, men frågan är hur mycket han orkar och man ska också veta att detta är hans största match i karriären. Han kan bli lite nervös. Monfils har mer rutin av stora matcher.

Men oavsett vilket, värdet på Berrettini är stort och självklart och inget snack om att man ska spela oddset på honom som finns just nu.

Högst odds hos Bethard. 100% bonus upp till 1000 kronor där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback