Reklam

Mark King - Bingyu Chang: 2

28 november 2019 at 15:30 - Snooker, Ranking Events
24 nov 2019 at 10:31 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 24/11
19
0
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 112,66%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Två spelare som inte direkt har för vana att vinna på sista tiden. Mark King ska med sin rutin vara favorit, men det är ingen lirare jag håller i handen direkt. Nej, Chang Bingyu har bättre chans än så här.

Chang Bingyu har tagit stora kliv den här säsongen jämfört med förra. Han har knappast radat upp några segrar, men det har blivit flera matcher på TV-bort mot de bästa och på de matcher jag fått tag i har spelet sett klart dugligt.

Han tog två frames mot John Higgins senast, och dessförinnan tre mot Martin O'Donnell samt två mot Shaun Murphy. De herrarna är åtminstone två och en halv klasspelare.

Så är det inte dags för seger nu? Motståndet är lurigt, men absolut inte omöjligt.

Mark King hade en vinnarstreak för ett par år sedan men har kämpat med formen i år. Det har blivit respass direkt i fem raka turneringar och han har faktiskt aldrig varit riktigt nära att vinna några matcher.

Till Kings fördel ska det dok sägas att alla spelare han förlorat mot i höst är sådana som nog ändå får anses vara bättre än honom. Det är med andra ord tufft att säga att han underpresterat våldsamt (om än lite).

Med tanke på att Mark King i sina bästa stunder är en humörspelare av rang så tippar jag på motsatsen här. Fem turneringar utan att avancera har satt sina spår i huvudet och även om han leder här tror jag hjärnspökena kommer fram.

Spelet är Chang Bingyu att vinna matchen.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback