Reklam

Marcos Baghdatis - Yoshihito Nishioka: 2

Matchcenter
9 mars 2018 at 20:10 - Tennis, ATP
9 mar 2018 at 10:32 (Uppdaterad 9 mar 2018 at 22:30) 09/03
151
0
Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 151,80%
Lägsta spelbara odds: 2,27
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Indian Wells. Underlag: Hardcourt.

Jag tycker inte att marknaden eller för den delen oddssättarna fått någon ordning på Nishioka sen hans comeback. Han kommer bli bättre och bättre för varje turnering nu, men här värderas han som jag vet inte vad. Han värderas inte högt i alla fall. Så mycket kan man säga.

Han föll ihop så smått mot Paire i Dubai häromveckan, Nishioka. Inte något direkt konstigt med det dock. Han har varit borta väldigt länge, och det tar ett litet tag innan man får tillbaka fysiken för att orka långa matcher. Han kommer komma närmare och närmare formen för varje turnering han spelar nu, och här får han dessutom hjälp av goda minnen sen tidigare. Han var i åttondelen här förra året efter att ha slagit Karlovic och Berdych. Och Elias Ymer gånger två, för övrigt. Både i kvalet och första omgången. 

Baghdatis är i helt okej form just nu, men det är svårt att komma ifrån att Nishioka innan sitt uppehåll var en klart bättre spelare än vad Baghdatis numera är. Sen ska Baghdatis vara knapp favorit här på att han spelat rätt bra på sistone, men spelstilsmässigt känns det här väldigt intressant för Nishioka och som sagt, han kommer bli bättre och bättre för varje match nu.

Otroligt fin chans sett till oddset.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback