Reklam

LA Clippers - LA Lakers: 1

Matchcenter
8 mars 2020 at 20:30 - Basket, USA - NBA
Staples Center
8 mar 2020 at 14:38 (Uppdaterad 8 mar 2020 at 23:16) 08/03
24
0
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 110,25%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss: 103-112
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
NBA

Man skulle ju bli lite besviken om det inte blir en slutspelsserie mellan de här två lagen framåt sommaren. Etta och tvåa i väst just nu. De kan alltså inte få mötas i NBA-finalen men i finalen i väst kan de mötas och segrande lag kan sen kallt räkna med att få ta sig an Bucks i finalen. 

Lakers klart bättre hittills den här säsongen. 48-13 jämfört med Clippers 43-19 men det var ärligt talat helt förväntat. Clippers kom in till säsongen med Leonard i sämre än hundraprocentig form och George spelade inte alls i början. De har sen också vilat sina stjärnor flitigt vilket garanterat kostat dem några segrar.

Lakers ville däremot stämma i bäcken redan från början den här säsongen och visa att de är tillbaka efter några riktigt tunna säsonger. Topplaceringen är nog viktigare för dem än för Clippers och de har inte vilat sina stjärnor James och Davis överhuvudtaget.

Clippers stjärnor höjer sig mer

Jag tror det kommer bli Clippers som tar sig till finalen från väst, och jag tror också att de vinner ikväll. Den enda anledningen är att jag dels hellre tar deras superstjärnor när det gäller. Leonard är en dokumenterad supervinnare i stora matcher och han kommer få med sig George på tåget. James givetvis, tidernas största basketspelare, han kan också, och Davis, han har inte fått chansen att vinna ännu så man ska inte såga honom i stora matcher men jag har inte samma tilltro till att de höjer sig som att Clippers stjärnor gör det.

Jag tycker också att Clippers har det lite bättre laget runt stjärnorna jämfört med vad Lakers har.

En stor faktor ikväll är också att Davis eventuellt inte spelar. Han har en armbågsskada och max 50/50 att han spelar skulle jag säga. Gör han det inte är Clippers superfavoriter. Spelar han så håller jag dem som klara favoriter ändå. Saknas gör också eventuellt någorlunda viktiga rollspelaren Caruso som har en liten sträckning.

Clippers är helt skadefritt.

Hemmaplansfördelen då?

Egentligen ingen fördel för Clippers. Lakers är laget folk i någon större allmänhet håller på i Los Angeles men det är ändå en fördel för Clippers att de har hemmaplan på papperet och en hel del av publiken är därmed deras säsongskortsinnehavare, så det komemr nog vara åtminstone ganska jämnt på läktarna ikväll jämfört med 95-5 om Lakers haft hemmaplan.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback