Annons

Lloyd Glasspool/Harri Heliövaara - Raven Klaasen/Marcelo Melo: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
2 september 2022 at 18:05 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 10, USTA Billie Jean King National Tennis Center
2 sep 2022 at 14:56 (Uppdaterad 2 sep 2022 at 19:35) 02/09
44
+1
Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 127,60%
Lägsta spelbara odds: 2,27
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det skiljer onekligen mycket i ålder men skiljer det så mycket i spelstyrka? Nej, skulle jag säga.

Nya mot gamla generationen kan man ju säga. Det lustiga är bara i det här fallet att den nya generationen är i 30-årsåldern. Det är sällan några ungtuppar på dubbeltouren så att säga.

Klaasen och framför allt Melo är tidigare absoluta toppspelare. Melo har varit uppe som världsetta under ganska lång tid för några år sen. Numera är de sämre. De närmar sig 40 år gamla båda två och som sagt, de är sämre än när de var som bäst. De spelar dock mindre ska säga, så det kan vara ett misstag att gå rakt av på deras ranking. De är fortfarande kapabla spelare, inget snack om den saken.

Glasspool/Heliovaara har gått jättebra senaste året och närmar sig rankingen 20-streck. Spelar extremt mycket och det är ganska viktigt i dubbel om man vill få till sin ranking. På absolut högsta nivå tycker jag att de fortfarande har en del kvar men väldigt stabila mot svagare motstånd.

Motståndarna favoriter här. De är stabilare och blir på det favoriter men vårt par är kapabelt och egentligen är de inte svårare än att oddset på dem är för högt. Det är en öppen match och det luktar tresetare lång väg.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback