Reklam

Leksand - Timrå: Över 4,5

Matchcenter
2 mars 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
1 mar 2018 at 22:06 (Uppdaterad 3 mar 2018 at 10:49) 01/03
63
0
Chans (över-under): 56-44%
Spelvärde: 108,08%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Seriefinal när tabelltvåan Leksand möter serieledande Timrå. Det skiljer fem poäng och tar gästerna minst två poäng har laget säkrat seriesegern. Lyckas man inne i ett publikfyllt Tegera Arena?

Fem poäng skiljer mellan lagen. Det återstår nio poäng att spela om. Ja ni förstår vad viktiga poäng som står på spel. Vinnaren av Hockeyallsvenskan har hemmaplansfördel i den kommande Hockeyallsvenskan finalen. Det är något båda dessa hockeyjättar vill då hemmaspelet särskilt är deras bästa styrka. 

Vad talar för:

► Offensiven hos båda lagen. Leksand har gjort tredje flest mål i hela serien med sina hundratrettionio kassar på fyrtionio omgångar. Ett målsnitt på 2,83 mål/match.
Timrå är föga sämre som är sjätte bäst med hundratjugosju mål och snittar 2,59 mål/match.
Lägg därtill att båda lagen spetsat till offensiven ordentligt där hemmalaget är stekheta med nyförvärven Muller och Pietta. 
► Målrikt på sistone inne i Tegera Arena. Av Leksands sex senaste hemmmatcher har fem gått över linan 4,5 mål. Offensiven på hemmaplan är även stekhet med tjugotvå gjorda mål på dessa matcher.
► Formkurvan hos hemmalaget. Dalmasarna har verkligen kommit igång på allvar och har gjort hela tjugo mål på sina fyra senaste matcher. En enorm utveckling av Leffe Carlssons mannar och Muller-Ritola-Pietta levererar ordentligt. 
► Timrå's powerplay. Medelpadingarna är andra bäst i spelformen och har en utdelning på nästa 24%.
Det kommer komma passande mot Leksand som är det lag som drar på sig flest tvåminutare i hela serien.
► Inbördes möten. Lagens tre möten under säsongen har varit tempofyllda, chansrika och målrika. Med Leksand's siffor först; 1-4, 2-3 ot och 4-3 ot. Noterar att två av tre matcher gått över mållinan och lagen kan göra mål på varandra. 

Vad talar emot:

► Det är trots allt seriens två starkaste defensiver som gör upp mot varandra.  Timrå har släppt in allra minst mål i hela serien och Leksand andra minst. 
► Fyra raka matcher under 4,5 mål har Timrå spelat. Medan Leksand har spetsat till offensiven täpper Timrå till i defensiven. Notera här att Timrå endast har spelat arton av fyrtionio matcher med minst fem mål på tavlan. Allra minst i hela serien.
► Målsnål inledning. Kommer inte det komma mål relativt snabbt finns risk att matchen blir tillknäppt och avvaktande. Det är väldigt viktiga poäng som står på spel.

Leksand gör sista hemmamatchen för grundserien och kommer vilja bjuda hemmapubliken på den fina ishockey laget visat upp i sina fyra raka segermatcher. 
Leksand har värvat offensivt och siktar på att nå SHL med en stark offensiv. Som ordspråket säger. Anfall är bästa försvar. Timrå måste ta tillvara på sina chanser om det ska bli poäng då jag anser att det kommer behövas minst tre mål för att avgå med samtliga tre poäng.
 

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback