Reklam

Kyren Wilson - Hossein Vafaei Ayouri: 2

30 oktober 2019 at 07:30 - Snooker, Ranking Events
29 okt 2019 at 16:53 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 29/10
23
0
Chans (1-2): 62-38%
Spelvärde: 121,60%
Lägsta spelbara odds: 2,63
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Hossein Vafaei spelade som väntat riktigt bra i segern mot Lu Haotian. 5-1 säger det mesta och mitt speltips satt säkert. Här sticker Bet365 ut gigantiskt mot övriga bolag och vi sätter oss i iranierns ringhörna ännu en gång den här turneringen.

Spelet såg bra och samlat ut för Hossein Vafaei mot Lu Haotian. Han är ingen rock'n'roll-spelare direkt, utan snarare en samlare som tragglar i poäng efter poäng. Tycker han påminner mer och mer om Mark Selby till tålamod och defensiv.

Kan Hossein Vafaei utveckla offensiven har vi en blivande topp 8-spelare inom några år.

Men en sak i taget. Match här mot Kyren Wilson som var så höjd till skyarna för två säsonger sedan. Ja, till och med förra hösten höjdes röster om att han skulle kunna stå som världsmästare, redan i år. Helt sjukt förstås även om spelet då var fantastiskt på alla sätt och vis. Men någon rim och reson får det vara.

Kyren Wilson spelade helt okej i sin första match här mot Kyren Wilson, även om det ska sägas att Robbie Williams inte bjöd något vidare motstånd. Wilson är en offensiv spelare som gillar att gå för höga poängserier, vilket passar Hossein Vafaei bra.

Jag trodde oddsen skulle krypa ner mot 2.60 här och att vi då får en bit över tre gånger pengarna känns hur bra som helst. Kyren Wilson ska vara favorit och det sannolika är att han vinner, men skrällchansen är bättre än oddset visar.

Spelet är Hossein Vafaei att vinna matchen.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback