Reklam

Kroatien - Österrike: (AH: -2,5) 1

Matchcenter
16 januari 2020 at 18:15 - Handboll, Europa - EHF Euro
Arena: Wiener Stadthalle    Stevann Pichon
16 jan 2020 at 08:43 (Uppdaterad 16 jan 2020 at 19:44) 16/01
31
0
Chance (1-X-2) including handicap: 66-0-34%
Spelvärde: 106,92%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 7/10
Hit/Miss: 27-23
Unibet Spela nu hos Unibet
Handbolls VM

Dags för mellanrunda i handbolls VM och man kan rätt enkelt säga att det är tre lag som slåss om de två semifinalplatserna i den här gruppen. Kroatien, Spanien och Tyskland. De andra tre lagen är direkt svaga och borde kanske inte vara kvar här men det var en konstig seedning och lottning i grupperna denna gång och då kunde det bli så här.

Österrike har gjort vad man kanske inte kunde förvänta sig, men i alla fall gissa sig till. De har överpresterat lite på sin hemmaplan och tagit sig hit, men att det ska bli något mer är helt orealistiskt. De har inte spelare för att stå sig i de här matcherna.

Kroatien har varit överraskande starka. Lätt grupp i och för sig, men laget har sett bättre ut än man kunnat förvänta sig i och med att de haft en liten generationsväxling. En del bärande spelare med rutin, men så bra som de sett ut borde de kanske inte vara. Kroatien känns som ett hot, kanske till och med om en finalplats.

Jämnt på läktarna

Österrike har hemmaplan, men Kroatiens stöd i matcherna har varit något av det värsta man sett på bortaplan och det lär vara ganska jämnt på läktarna i den här matchen.

Jag tror inte Österrike räcker till. Jag tror Kroatien vinner med runt fem bollar.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback