advert

Krajicek/Withrow-Molchanov/Novikov

2 februari 2017 at 21:00 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:25 07/04


Formen har dalat lite, men det var inte som att ens jag trodde att det skulle fortsätta riktigt på det spåret jag startade på med träff på 9 av de 10 första matcherna. Just nu 60 units plus på 14 spel med en roi på 155%. Det är rätt bra det också. Nu dags att plocka upp en ny match. En challengerdubbel som spelas i Dallas nu ikväll. Underlaget är hardcourt.

Vi väljer Krajicek/Withrow, som vi gjort flera gånger nu den senaste dryga veckan. De är fortfarande klart underskattade. Varken oddssättarna eller marknaden har ännu riktigt klart för sig hur bra Withrow är, och man underskattar nog även Krajicek lite beroende på att han tappat mycket av sin dubbelranking det senaste året då han tvingats satsa på sin singelranking. De har fortfarande inte förlorat någon match tillsammans i år, de börjar bli riktigt samspelta, och håller absolut toppklass på challengertouren det här paret. Båda två har också absolut kapacitet för att hålla dugligt på atp-touren framöver, om de vill ta det klivet.

Två dugliga dubbelspelare de möter. Eller ja, bra dubbelspelare ska man säga. Molchanov har en fin dubbelranking, delvis på grund av att han ofta söker sig till svaga startfält i Östeuropa men långt ifrån bara det, han är stark. Novikov också bra i dubbel, inte riktigt samma nivå, men helt okej. De är dock inte samspelta och de håller i min värld helt enkelt inte riktigt samma nivå som motståndet.

Vi ska vara favorit i den här matchen och därmed, 2.38, jättefint.
  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback