advert

Klahn/Sandgren - Gong/Zhang

26 januari 2017 at 19:36 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:24 07/04
2
0


Maxspelet satt ju fint där igår eftermiddag. Bra så. Nu dags för en ny match, i en annan turnering. Challengern i Maui på Hawaii är vad som gäller och underlaget är hardcourt utomhus.

Vi väljer hemmaspelarna Klahn/Sandgren här. Två i grunden helt klart duktiga dubbelspelare som tidigare varit toppspelare på challengertouren i spelformen. Båda två har haft stora skadeproblem de senaste åren och därför har de fokuserat mestadels på sitt singelspel, vilket gjort att deras dubbelranking försvunnit. Det lurar oddssättaren här vilket vi tackar och tar emot för. De har båda visat sedan sina återkomster att de fortfarande håller klart hög nivå som singelspelare och gör de det, då gör de givetvis det fortfarande som dubbelspelare också. Helt okej segrar i turneringen så här långt också, de har visat form.

Motståndet är inte svagt, men absolut inte så starkt som oddsen indikerar. Två kineser som plockar massor av enkla rankingpoäng i svaga startfält på hemmaplan. Gong en dubbelspecialist som tillhör toppen på den asiatiska challengertouren men så fort han åker över till Europa får han jätteproblem. Nu Nordamerika, vilket är någonstans mellan Asien och Europa i kvalité och i det här startfältet håller han bra, men inte mycket mer än så. Zhang är en singelspelare som behärskar dubbel riktigt fint och han och Gong är rätt samspelta. Ett bra par, helt klart, och lite favoriter är de här, men över 3 gånger pengarna på vårt par är alldeles för högt. Det här är en vidöppen match och som sagt nu några gånger, bra odds.

Jag brukar alltid säga något om en möjlig matchbild också och ja, Gong tar sig mot nätet efter sin serve ibland, de andra tre gör det lite mer sällan. Det blir mycket baslinjebollande här vilket är en fördel för oss då vi i grunden har de två bästa singelspelarna, även om Zhang har en hög ranking där också, mestadels beroende på, just det, spel i enkla startfält i Asien.
  • Livestreaming
  • Virtual betting
  • Bra odds på mindre ligor

Kommentarer

Feedback