Reklam

Kiruna - Örnsköldsvik: 2

30 september 2018 at 18:00 - Hockey, Sverige - Division 1
30 sep 2018 at 10:12 (Uppdaterad 30 sep 2018 at 20:29) 30/09
70
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-2 OT
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Jag blickar återigen upp emot norr och även igen mot laget Örnsköldsvik. Efter segern igår så rullar bussen vidare emot Kiruna. Jag tror laget fortsätter på vinnande spåret, även om matchen idag lär bli snäppet tuffare.

Kiruna spelade vi emot senast när dem mötte ett alldeles för bra Piteå som tillslut vann med 3-0. Idag får man en ny chans hemma i Lombia och att man ska vinna idag är såklart lite mer troligt än senast. Jag tror dock att laget kommer att få det svårt. Kiruna är ett helt okej lag, men man är också ett lag som inte på något sätt har samma styrka i klubben som man haft under många år tidigare. Motståndarna idag är Örnsköldsvik och det är enligt mig ett bättre hockeylag. Man kanske är lite tunnare än ifjol, men tycker ändå att man besitter en hel del kvalité. Igår rekades detta lag mot tunna Asplöven där man vann plättlätt på bortaplan med hela 6-0. Man har bra självförtroende och nästintill fullt manskap att tillgå. Jag tycker laget bara är bättre än Kiruna och oddset känns lite för högt på gästerna.

Talar för spelet

  • Inledningen. Man behöver inte säga så mycket om den egentligen, men Örnsköldsvik har lite fler poäng, en mer stabil målskillnad och känns aningen starkare överlag.
  • Örnsköldsvik är bättre än raden? Man har bara sex poäng, men borde definitivt inte tappat poäng mot Lejon respektive Vännäs. Spelmässigt har de varit bättre och tror således också att det visar sig idag.​​​​​​

  • Skyttekungen David Krekula är fortfarande skadad i hemmalaget och det är självklart ett tungt avbräck.

Talar emot spelet

  • Återigen bortaplan. Kiruna är erkänt starka i Lombia och kommer också säkert vara lite revanschsugna sen förra matchen emot Piteå.
  • Kiruna slog faktiskt Örnsköldsvik på bortaplan förra veckan och det kanske säger något? Bolagen kan ligga rätt på det idag, även om känslan säger nej.

Jag tror att Örnsköldsvik vinner detta idag helt enkelt. Man förlorade visserligen förra veckan mot samma lag, men jag tror man tar tidig revansch här. Jag testar Örnsköldsvik inklusive övertid/straffar till oddset 2.05 hos LeoVegas.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet
Feedback