Reklam

Kevin Krawietz/Andreas Mies - Dustin Brown/Nenad Zimonjić: 2

Matchcenter
14 maj 2019 at 16:50 - Tennis, Challenger
14 maj 2019 at 09:45 (Uppdaterad 14 maj 2019 at 17:51) 14/05
86
0
Chans (1-2): 72-28%
Spelvärde: 168,00%
Lägsta spelbara odds: 3,57
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bet365 Spela nu hos Bet365
Turnering: Challenger Heilbronn. Underlag: Grus.

Det råder ingen brist på grejer som talar för motståndarna i den här matchen. Krawietz/Mies är det kanske bästa paret på challengertouren, de är hur stabila som helst, och de har hemmaplan. Det låter ju onekligen som att de inte ska förlora i första omgången här, och det ska de inte göra heller. De är stora favorit. Men det här har liksom gått över styr i oddssättningen.

Zimonjic är en bit ifrån den nivå han höll när han var världsetta i dubbel för 10 år sen. Så mycket kan man säga. Och han har haft det väldigt tufft efter sin höftoperation. Men han kan fortfarande spela, och det här är ingen jättehög nivå för honom, inte ens nu för tiden. Han spelar med Brown som alltid varit, och är, högkapabel i dubbel. En bra dag är han på minst samma nivå som motståndarna.

Motståndarparet har all stabilitet på sin sida. Man vet vad de kommer komma med. Från vårt par kan det komma precis vad som helst. Men en bra dag kan de mycket väl vara uppe på samma nivå som sina motståndare, och när oddset säger 6 gånger pengarna, då är det verkligen inget att fundera på.

Personligen hade jag maxspelat den här i och med att värdet är så enormt stort. Det är värdet som ska styra insatserna, ingenting annat, om man frågar mig vill säga. Men systemet för insatsrekommendationer här på Betting är aningen mer konservativt, försiktigt, så på papperet står det sju units.

Högst odds hos Bet365. 1000 kronor i spelkrediter om man startar ett nytt konto.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback