Reklam

Kei Nishikori - Stanislas Wawrinka: 2

Matchcenter
9 maj 2019 at 16:10 - Tennis, ATP
Stadium 3
9 maj 2019 at 08:27 (Uppdaterad 9 maj 2019 at 17:48) 09/05
68
0
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Madrid. Underlag: Grus.

Grus! Det är grejen här. Otroligt nog har de här två fantastiska spelarna, som spelat på atp-touren i hundra år som det känns och nästan hela tiden tillhört toppen, bara mötts en enda gång på grus. Det var också första gången de möttes, för sju år sen. Det kan till viss del förklaras med att Nishikori ofta åkt ut ganska tidigt i grusturneringarna, men ändå, en konstig slump.

Totalt 6-4 i inbördes möten för Wawrinka, som alltså har plus på Nishikori även på hardcourt där deras övriga möten spelats. Det tycker jag är lite intressant. Hardcourt är Nishikoris överlägset bästa underlag. Grus är Wawrinkas klart bästa underlag. Ändå har Wawrinka klar plus på Nishikori även på hardcourt, och det bekräftar min bild att det här ska passa Wawrinka bra spelstilsmässigt.

Han kommer tåla Nishikoris tempo och mest av allt, han kommer få snurr på Nishikori. Wawrinka är bäst i världen på att vinkla sina slag och Nishikori trivs inte särskilt bra med att ränna ute i hörnen alltför mycket.

Gruset en stor grej också. Stor, stor fördel för Wawrinka.

Wawrinka såg bra ut igår, Nishikori såg angränsande till dålig ut igår. Klar fördel så klart.

Jag tycker 1,80 är högt. Lite frågetecken kring Wawrinkas nivå, han har varit väldigt ojämn igår, och det oroar lite, men överlag, det känns verkligen som han kommer vinna idag på de parametrar jag nämnt ovan.

Klart högst odds hos Bethard som alltid har högst odds på atp-touren. Om du gillar tennis, prova Bethard. Just nu 500 kronor i boost om man startar nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback