Reklam

Karlskrona - HV 71

19 februari 2016 at 20:00 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Mycket mål i Karlskrona ikväll?

Även om Karlskronas senaste fyra matcher har slutat med förluster har de verkligen ryckt upp sig från den form de hade under inledningen av säsongen. Då såg de sega och fantasilösa ut men något har hänt sedan årsskiftet - nu är det mycket fart och fläkt på Karlskrona spelarna.

I kvällens match mellan KHK och HV71 är det två lag med dålig form som möts. Karlskrona har, som sagt, fyra raka förluster och HV71 har bara vunnit tre av de senaste sju matcherna. Jönköpings laget är i nuvarande stund på en inte så meriterande nionde plats i tabellen och ett av SHLs absolut sämsta bortalag.

Karlskrona ligger alltjämt sist i tabellen men har, sedan årsskiftet ungefär, verkligen lyft sitt spel och spelat till sig en hel del poäng. Det gäller för Karlskronas del att man hittar lite självförtroende inför det stundande kvalspelet om man vill behålla sin plats i Sveriges högsta hockeyliga.

En sak som de båda lagen har gemensamt är att de inte är speciellt bra bakåt. De brukar läcka in ganska mycket mål bakom målvakterna när Jönköping och Karlskrona spelar. Karlskrona är det lag i SHL som har spelat flest matcher över 5.5 mål och HV71 ligger på sjätte plats i den statistiken. Tittar man på de två tidigare mötena mellan lagen denna säsongen så blev det 4-2 i den ena och 4-3 i den andra. Mycket matcher över 5.5 mål helt enkelt!

[caption id="attachment_1263" align="alignnone" width="598"] Vi hoppas på att Karlskrona får jubla många gånger idag[/caption]

Mitt spel

Med tanke på hur statistiken ser ut och med tanke på hur Karlskrona kommer att komma ut till den här matchen och verkligen köra full gas så tycker jag att överspelet är ett riktigt spelvärt odds. William Hill ger hela 2.25 på överspelet, hela 13 punkter över till exempel Unibet som ligger på 2.12.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback