advert

Karlskrona HK - Färjestad: 2

Matchcenter
1 december 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
1 dec 2017 at 14:55 (Uppdaterad 1 dec 2017 at 21:13) 01/12
41
0

Chans (1-X-2): 20-30-50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-5
bwin Spela nu hos bwin
Tabelltvåan Färjestad gästar nästjumbon Karlskrona. Ett Färjestad som imponerat under säsongen genom att visa upp enormt bra offensivt spel tillsammans med ett starkt powerplay.
Karlskrona är inte alls av SHL-klass den här säsongen. Laget är föga bättre än fjolåret och möta ett Färjestad som vill bryta förlusttrenden samt att lagkaptenen Alexander Johansson är tillbaka kommer bli en riktigt svår nöt för Blekinge-laget.

Vad talar för:
► 
Tabelläget och säsongen som varit. Det skojar man inte bort efter tjugotre spelade omgångar. Färjestad är tvåa medan Karlskrona är på trettonde plats. Fyrtiofem mot tjugotvå inspelade poäng och en skillnad på 77-58 mot 41-62 i målskillnad.
► Svagt hemmalag. Karlskrona har spelat till sig sjutton poäng på hemmaplan och har lika många vinster som förluster på hemmais. Det vill säga sex stycken. Segrarna är inte särskilt mycket att skryta över, Djurgården, Örebro, Djurgården, Rögle, Linköping och Mora. 
► Seriens andra bästa bortalag. Färjestad har varit riktigt bra på bortaplan och har sju segrar av tretton möjliga. Tjugotvå inspelade poäng och seriens andra bästa bortalag. 
Laget har tunga segrar på resande fot med segrar över, Örebro, Växjö, Brynäs, HV 71, Djurgården, Mora och Skellefteå. 
► Alexander Johansson är tillbaka. Färjestad har lite skador och med viktige lagkaptenen tillbaka är skadelistan mycket kort. 

Vad talar emot:
► Färjestad's oförmåga att besegra Karlskrona på bortaplan. Förra säsongen möttes lagen två gånger i NKT Arena och då vann Karlskrona båda mötena.
► Insatsen mot Malmö senast. Den var riktigt blek i två perioder från Färjestad och det spel har inte laget råd att visa upp mot ett kontringsvilligt Karlskrona.
► Karlskrona tog en tung skalp sist. Seger över Malmö på bortaplan med 4-2 och laget visade upp en enorm effektivitet och bra försvarsspel. 

Det är trots allt en rejäl skillnad mellan dessa två lag den här säsongen. Jag hävdar fortfarande att Karlskrona kommer sluta sist i tabellen och klubben har varken pengarna eller spelet för att göra någon märkbar skillnad.
Ett revanschlustat Färjestad med återfunnen lagkapten talar för att laget tar chansen att knapra in på serieledande Växjö. 

  • Bra livebetting
  • Många marknader
  • Lättnavigerad sajt

Kommentarer

Feedback