Reklam

Karlskrona HK - BIK Karlskoga: Karlskrona över 3,0 mål

Matchcenter
26 september 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
25 sep 2018 at 12:58 (Uppdaterad 28 sep 2018 at 11:55) 25/09
71
0

Hockeyallsvenskan

Chans: 56%
Spelvärde: 123,20%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-1
Unibet Spela nu hos Unibet
De degraderade Karlskrona har hittat sitt spel i Hockeyallsvenskan och är fortsatt obesegrade efter två omgångar. Målen sprudlar in och nu möter laget ett lag var försvarsspel inte rosar marknaden. Upplagt för nya mål!

Det började säkert med en 5-0 seger över nykomlingen Västerås för att sedan följas upp med en stark vändning borta mot Tingsryd till seger 3-2.
Nu står ombyggnationen BIK Karlskoga för motståndet. Ett lag som inte har den starkaste defensiven och inte heller den bästa spelidén mot ett kontringsstarkt hemmalag.

Vad talar för att Karlskrona löser fyra kassar eller fler:
► Spelet in anfallszon sitter där redan. Imponerande har Karlskrona nu spelat åtta raka matcher (inkluderat försäsong) utan att göra färre än tre mål. Det är rejält starka papper, särskilt med ett lag som byggt om allt efter spelarflykt sedan uttåget från SHL. Fem mål framåt i hemmapremiären mot ett starkt defensivt Västerås visar att Karlskrona kommer göra mycket mål den här säsongen.
► Det finns mängder av poänggörare och målskyttar hos Karlskrona. M. Paulsson var en av få som stannade kvar efter degraderingen, M Carey har tillkommit och även N. Johansson och dessa har leverarat direkt.
D. Paris, L. Smith och N. Pageau är även invärvade offensiva pjäser.
► Spelsättet hos BIK Karlskoga kommer passa Karlskrona. Gästerna spelar väldigt likt juniorhockey med mycket fart och fläkt. Något som leder till en hel del felpass och felbeslut. Dessutom mot ett kontringsstarkt hemmalag kommer misstagen bli kostsamma. 
Det har märkts under försäsongen att BIK Karlskoga kommer släppa in en hel del mål under säsongens lopp. Redan efter två omgångar har laget släppt in åtta kassar.
► Special teams. Spelet med en man mer på banan har verkligen klickat hos Karlskrona. Av fyra möjligheter har laget redan gjort två mål och har ett högt utfall på 50%.
Med ett BIK Karlskoga som drar på sig mycket utvisningar kommer det att bli kostsamt mot ett sånt bra lag som Karlskrona. Åtta tvåminutersutvisningar på två matcher är redan för många.

Vad talar emot:
► Det finns bra målvakter hos gästerna. E. Kruse kan emellanåt stå på huvudet och vara helt enormt bra. Talangen O. Eriksson-Ek spås en lysande framtid och han kan spika igen när han får chansen. 
► Stort favoritskap på hemmalaget. Det trots att laget fortsatt är under uppbyggnad. Alla spelare är inte tillgängliga ännu och efter att ha tappat tjugo spelare inför säsongen kommer det ta tid att få laget att hålla samma nivå och spelidé matcherna igenom. Det är ett ungt Karlskrona som ska försöka göra återtåg till SHL.

Starten av säsongen har varit bra. Spelet har varit bra långa stunder och många har överraskats att Karlskrona har varit så här bra sett till vilket spelmaterial laget besitter och hur mycket som återstår innan laget är sammansvetsat. 
Självförtroendet är på topp och mot ett läckande motstånd ska hemmapubliken kunna få se en hel del mål från hemmalaget. 

 

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback